Arkadaşlar avira antivir personal güncellenmiyor.Scan for updates'de kalıyor.Ne yapmalıyım?
Avira Güncellenmiyor
Şimdi modemi ve pc'yi açıp kapadım olmadı şimdi 10-20 dk bekliyeyim bakalım ne olacak?
Böyle olucaksa başka bir programa geçeyim bari her gün bu kadar beklenir mi?
Biraz daha deneyeyim,beğenmezsem değiştireyim.Önerebileceğiniz programları neler?
O zaman avira premium security kullanayım o zaman.
Crackli yada içeriği ile oynanmış virüs programını yükleme yeter.çoğunda modifiye ya da crack olduğu için tüm tehtitlere karşı açık oluyolar. virüsten korunayım derken onlara davetiye çıkarmaya gerek yok. premium sürümüne yükseltebilirsen yükselt ama ordan burdan crackli bulurum diyorsan. pc virüsten geçilmez bir hal alır. benim başıma geldi. herkesi bu konuda uyarmak istiyorum.
Bence en iyisi avira. Güncelleme zor yapılıyor diye en iyi bedava antivirüsü kullanmayamacakmısınız?
kis i kurdun , süresi bitti..
nod u kurdum , 6 gün kaldı..
onun da süresi bittiğinde mecbur avira :)
bence önemli bir konu neden insanlar antivirüs programı almaz ki fazla pahalı bir üründe değil 50-60 civarına alabiliyorsun hersene alırım bir kis mis gibi kafan kulağın rahat hiç tarttışma konusu bile yapmam hiç tarttışmaya bile girmem
başında öneml dedim çünkü oyunlarda olsun hatta işletim ssitemlerinde olsun crack le felan başa çıkarsın ama antivürü programlarıyla asla başa çıkamazsın sürekli gözün sütünde olacak devamlı kontrol edeceksin
yararlı bir link :
https://www.chip.com.tr/blog/rece ... s-hangisi_3792.html
avira iyidir.
format attıktan sonra (veya herhangi bir şekilde) sıfırdan kuracaksanız en son sürümü sitesinden indirip kurulum yapınca işlem daha kısa sürüyo.iki haftalık setup dosyası bile eskiyo ve bu yüzden güncelleme uzun sürebiliyo.bu da stres yaratıp can sıkıyo.
Arkadaşlar elimde orijinal kis 2010 keyi var.Ama elimde ki laptop güçsüz olduğu için kullanmıyorum.Bilgisayarı yavaşlatıyor.Masaüstü bilgisayarımda kis 2010 kurulu.Laptobuma şimdi microsoft'un a.v programını kurdum.Biraz deniyeceğim.