Avira Mı Bitdefender Mı?
Avira ve Bitdefender arasında kararsız kaldım sizce hangisi?
Avira mı Bitdefender mı?
o zaman Bitdefender.Lisanslı Bitdefender avira free'ye göre daha mantıklı kalıyor ...
ben denedim ama avira daha iyi gibi
ben denedim rootkitlerde başarılı ama GData daha iyi çünkü;
GDATA

Benim oyum Avira PSS 9'a. Bitdefender 2010 kullananlar varsa bilirler MSN ile problem çıkartıyor. Plus'ı görmüyor. MSN kendi kendine kapanıyor. Ve maalesef Bitdefender forumlarında söylenen yöntemlerin hiçbirisi de bende işe yaramadı. Ona göre karar sizin. Ve Avira bütün testlerde birinci gelmesini de bilmiştir.
tartışılmaz bile tabiki Avira Antivir
avast lisanslı sürümü çok iyi home fena değil
bitdefender daha profesyonel ve iyi
Valla ya çok şanslısınız ya da avast kıyak geçmiş size :) benim tanıdığım kim varsa avast'tan yaka silkiyor. kanımca avast kuracağınıza antivirüs olmadan kullanın pc'yi daha iyi.
Niyeyse kurulduktan bir süre sonra virüs veri tabanı bir sebepten bozuluyor, program çalışmamaya başlıyor, kaldırmaya kalkınca da hatalarla karşılaşılıyor ve kaldırılamıyor. Hatta avast web sitesine bu problemin ortaya çıkması halinde artıkları temizleyerek programı kaldıracak ufak bir uninstaller bile koymuştu bir ara, hala var mıdır bilemiyorum. En az 4 arkadaşımın pc'sini avast'tan aynı illet yüzünden kurtarmak durumunda kaldım, ordan biliyorum. aman diyim :)
avast'ın paralı sürümü ni bilemiyorum.ancak bu home sürümü saçmalığın daniskası