daha onceden msnyı actıgımda avıra ıp numarası nı engelledı bende vırus var sanıp deneme amaclı format cektım pc ye ılk olarak bu yazılımı kurdum . fakat kurduktan sonra hemen su ıp numaralarını engelledı ve soyle bır yazı cıktı.
ama nıye bloke edıyor anlayamadım . settıng kısımından ıp bloke yı kapatırsam bu seferde pc ye sızmak ısteyen kısılere davetıye cıkarmıs olacagım . bu konuda bana acıl yardım edersenız sevınırım . aslında algıladıgı ıp yı bloke etmesı ıyı ama herseyı degıl . acıl yardım beklıyorum geceden berı bunla ugrasıyorum :((
windows 7 kullanıyorum acaba widows defender ın acık olması fark edermı
avira premıum suıte bı ıp numarasını engellıyor .
tabıkıde acık . vede acık olması lazım . sımdı msn yuklu degıl msl msn yı actıgımda da bı ıp numarası cıkıyordu onuda bloke edıyordu bloke olunca msn acılmıyor .anlayamadım gıttı .
----------------------------------------------
sundan olabılırmı acaba ben yazılımı kurulum sırasında bır takım ozellıkler yzıyor ben sellect all ıle hepsını secıp kuruyorum oyuzden olma ıhtımalı varmı acaba .
o kadar anlamam koruma sevıyesı orta sevıyede ya daha once 3 ay boyunca kullandım hıc boyle bısı yoktu ama o zaman xp ıdı ısletım sıstemın . aslında guzel bır yazılım agıma bırı gırdıgı anda sak dıye ıp sı yazıyor . ama bunun bır cozum yolu mutlaka vardır . ah Turkıyede bır subesı olacak bu sorunlarla ılgılenen teknık destek . nede olsa 3 ay lısanslı yazılım