Arkadaşlar ben avirayı bilgisayardan kaldırcam onun yerine kis yüklüycem şimdi avirayı kaldırınca karantinada 5 tane virüs var onlar serbest mi kalır veya nolur o virüsler lütfen yardım
Avira Quarantine (ACİL)!!
kaldırırken uyarı vermesi lazım, karantinadakileri ne yapayim diye.
Ya arkadaşlar virüsler zaten hep dvd'deydi o yüzden silemedi karantinaya aldı ama 2 tanesi flash diskteydi lütfen yardım edin!!!!Delete object dersem nolur serbest mi kalırlar yoksa nolur lütfen bilen birisi cevap versin acil!!!
Arkadaşlar lütfen acil diyorum lütfen!
Yardım eden kimse yok muuuuu???Lütfen çok acil acil olmasa bu kadar üstüne düşmem ama acil!
boş işler herzamanki gibi. 1. dvd ortamından birşeyi sisteme kopyalamadan yada içine girmeden bulaşmaz antivirüsün daha bulaşmadan engellemesi lazımdır karantina çözüm değildir asla ve asla. panda antivirüs beta 2009 kur hiçbir sıkıntı yaşamayacaksın karantinasız virüs temizlenirmi temizlenmezmi düşüncelerinden %100 kurtulur rahatına bakarsın. karantinanın mantığı geçici çözüm gerçek çözüm değildir eğer adını tanımlayıpta attıysa antivirüs asla silinmez durur. panda antivirüste böyle bir sıkıntı yok adını yazdıysa tanıyorsa direk imha. cd ve diğer çıkarılabilir ortamdaki virüsleri zaten hiç sokmaz çok zora sokarsa sistem güvenliğini çıkarılabilir media ortamı sürücüsünü kilitleyerek erişimi engeller restart sonrası yne çalışır çıkarılabilir ortam.