KİS kullanıyordum şüresi dolunca avira free ve avast yükledim sounsuza çalışıyor avast 1 tane torajan sildi şu anda iyi çalışıyorlar sizce ikisi kalsın mı??
Avira ve Avast
İki anti-virüs programı kullanman bilgisayarı daha iyi korur ama bence sadece Avira AntiVir kullan. Onun yanında Windows Defender veya Spyware Terminator gibi gerçek zamanlı koruma sunan bir anti-spyware programı kullanabilirsin.
bence avira kullan. ikisini de kullanma sorun yaşarsın. avira'nın yanına defender ya da ad-aware 2008 yükle ya da 3 aylık romosyon avira premium'nun tam sürümü var onu kullan.
Zaten tarama yaptığımda avast 1 tane avira 4 tane torejen buldu ama avastın ağ kalkanı olduğu için vazceçemiyorum
Antivir + spybot + zone alarm free firewall kur!! (ücretsiz kullanamak istiyorsan)
birisini silmek daha iyi olur avira kalsın bence ama daha iyi bir koruma istiyorsan nod32 yi öneririm
BatıkanDoğanİki anti-virüs programı kullanman bilgisayarı daha iyi korur ama bence sadece Avira AntiVir kullan. Onun yanında Windows Defender veya Spyware Terminator gibi gerçek zamanlı koruma sunan bir anti-spyware programı kullanabilirsin.haklı.ikisini bir bulunduracağına avast'ın yerine anti spyware kur daha iyi.spyware doctor olabilir mesela...
http://www.pctools.com/spyware-doctor/download/
Öyle ama avast anlık koruması iyi limewire den yanlışlıkla virüslü dosya indirmiştim hemen uyarı verdi aynı şeyi avirada denedim tarayınca buldu
bence avast kullan.Yanına ad-aware 2008 kur
bence sadece avira senin için yeterli 2 antivürüs belki ilerde sorun olabilir
bence ikisini de kaldır. yerine avg kur. opsiyonlarıyla da etkinleştirerek daha iyi bir koruma sağlamış olursun. ben okulda tüm biligisayarlarda kullanıyorum. memnunum. (40 civarında pc var)
Avira yı pasif avast aktif kullansam olur mu??? Avg nin anlık koruması iyi mi avast dan iyise onu kullanıyım
virüsünçeşitine göre değişir. avast bence normalde bulunmasıkolay olan virüsleri bulunmayan fakat en iyi antivirüs programların bulamayacağı virüsü tespit eden yazılım. avg'de spyware de var onun(avast ya da avira ya da avg) ad aware free kur. bulamadıklarını da o temizler. sadece tarama amaçlı olduğundan kesin bir antivirüs yükle.
bence nod32 veya avira ve yaına spybot kur
nod32 yi yükleyince ekrn.exe çok ram yiyor ondan kullanmıyorum yoksa iyi bir program
eğer illa birini çöpe atmak istiyorsan avast'ı at avira sürekli güncelle sorun çıkarmaz