Arkadaşlar iki gündür bilgisayarımda işlem yaparken takılmalar oluyordu.Görev yöneticisini açtım CPU yüzde yüz gösteriyor.Sonra hangi işlemleri yaptığıma baktım.Üç şey açıktı sonunda buldum sadece müzik videolarımın olduğu klasöre girince oluyo.Avira Antivir ile tarattım birşey bulamadı.Bu bir virüsmüdür sizce.işletim sistemim vista ultimate.
Avira virüs kaçarırmı?
avira kaçırabilir.. kaspersky'i bidene..?
Hepsi kaçırır.Kaçırmaya bir antivirüs yok...
FatturHepsi kaçırır.Kaçırmaya bir antivirüs yok...buda doğru ama daha az kaçıranı var..yukarda yazdım..
ya aslında biraz daha açayım şimdi sadece bu klasörde yapıyor ve bu görev yöneticisinde explorer exe olarak görünüyor.Ben biraz önce delirdim sileyim dedim klasörü kurtulayım ama baktım silmiyor.Silinemiyor falanda demedi klasör yanıt vermiyor..garip bir sorun ilk defa başıma geldi.
rapidshare.com/files/191787105/_ift_t__305_klama__.rar.html
bak bu bilgisayar göçürmek için yazılmış trojen dosyası, bende şuan kaspersky yüklü, indirir indirmez cıyyak.. cıyyakk..!! ötüyor, bir indir bakeyn nedicek seninki?
Not:çift tıklama!!!!!!!
trojanı sildim, link şuan boş.. ne olur ne olmaz..?
o klasörün adını degiştir. Çok dosya oldugu için kitliyo olabilir. Virüs oldugunu sanmıyorum...
FatturHepsi kaçırır.Kaçırmaya bir antivirüs yok...çok doğru,onun için size önerim bilgisayarınıza HİPS yazılımı da kurun.Neler ?hangileri?old.konusunu araştırın ve birini tercih edin.Ben örnğ.Zemana Antilogger kullanıyorum.Eklemek istediğim diğer husus,kullandığınız Internet Security veya Smart Security yazılımlarının duvarlarının genelde zayıf olduğudur(yorumlar\yapılan testler).Dolayısıyla bu araçlara olan ihtiyacımız kendiliğinden anlaşılmaktadır.Son Düzenleme: viking20 ~ 05 Şubat 2009 11:11
kimin bulamadığını başka bi antivirüs bulur, onun bulamadığınıda başka bi antivirüs bulur, hepsi aynı virüsleri bulamaz, değişir yani
Avira kaçırmaz bence güncellemelerini bir kontrol etmelisin, %100 güvenlik yoktur tabi ama %99,6 Avira ile mümkündür
%100 koruma diye birşey yoktur iyi yazılmış bir virüs hepsini alt edebilir
%100 koruma istiyorsanız şunu yapın çekin pc nin fişini alın size %100 koruma
Xp ye avira antivir free kur virüslü sitelere girersen eğer pc virüs manyağı olucaktır kendi kendine başka siteleri acacaktır kumar sitesi gibi.Buldugu virüsüde silemiyor.Seni korumaz yeterince paralı kaliteli virüs programı kur.Avira free seni pc yi formatlamaya mecbur bırakabilir.
ziyaaaXp ye avira antivir free kur virüslü sitelere girersen eğer pc virüs manyağı olucaktır kendi kendine başka siteleri acacaktır kumar sitesi gibi.Buldugu virüsüde silemiyor.Seni korumaz yeterince paralı kaliteli virüs programı kur.Avira free seni pc yi formatlamaya mecbur bırakabilir.avirayı bu kadar karalamana gerek yok herkes antivirus içinde para weremez free olanların içinde en iyisidir avira buda aklının bi kenarında dursun
k4y4avirayı bu kadar karalamana gerek yok herkes antivirus içinde para weremez free olanların içinde en iyisidir avira buda aklının bi kenarındaFree olanların içinde en iyiside olabilir doğrudur ama virüs kacırır bak ben kendim kullandım virüs kacırıyor ve format atmak zorunda kalıyorsun virüsden dolayı.Aviranın paralı olanının kampanyası vardı onu kullansın free virüs programlarına karsıyım paralı olsun hangisi olursa olsun.
ziyaaaFree olanların içinde en iyiside olabilir doğrudur ama virüs kacırır bak ben kendim kullandım virüs kacırıyor ve format atmak zorunda kalıyorsun virüsden dolayı.Aviranın paralı olanının kampanyası vardı onu kullansın free virüs programlarına karsıyım paralı olsun hangisi olursa olsun.ozaman o arkadaşada bunu anlatmaya çalış kötü,yükleme kaçırıyor diip geçme
trezeguet12Arkadaşlar iki gündür bilgisayarımda işlem yaparken takılmalar oluyordu.Görev yöneticisini açtım CPU yüzde yüz gösteriyor.Sonra hangi işlemleri yaptığıma baktım.Üç şey açıktı sonunda buldum sadece müzik videolarımın olduğu klasöre girince oluyo.Avira Antivir ile tarattım birşey bulamadı.Bu bir virüsmüdür sizce.işletim sistemim vista ultimate.free avira virüs kacırmış sen avira premium yükle yanına birde spyware programı yüklemeyide unutma.
virüsten ziyade spyware kaçırır..spyware koruması yok çünkü
urkatatvirüsten ziyade spyware kaçırır..spyware koruması yok çünküevet doğru katılıyorum avira premium hepsi var.
BENDEN SANA TAVSİYE TUNEUP UTİLİTİES 2009 KULLAN BİLGİSAYARIN ESKİSİNDEN DAHA İYİ OLACAK.
hackdeaBENDEN SANA TAVSİYE TUNEUP UTİLİTİES 2009 KULLAN BİLGİSAYARIN ESKİSİNDEN DAHA İYİ OLACAK.Tune up performans artırmaya yönelik çok güzel bir yazılımdır herkese tavsiye ederim de bu konuyla ilgisi???
Bi kere antivir benim setup ların çoğunu kullanılamaz, geri getirilemez hale getirmişti.
Arkadasim kacirmayani yok Antivir zaten bedava versiyonu commodo + anti malware + spybot + ccleaner ile rahat ettirir. (Spybot, anti malware, ccleaner arada 1 kullanacagin icin sistemi kasar derdide yoktur bu arada)
Nod32 yada Kaspersky (secrty paketi icinde güvenlik duvari var) da ayni sekilde anti malware ve ccleaner ile desteklenmeli zaten piyasada su anda malware ve spyware konusunda yeterli olan bir tane bile antivirus yok kismi destek veriyor hepsi Kasper ve nod32 dahil moda oldugu icin tekrarliyorum.