Online alışverişte bana en güvenli gelen site www.hepsiburada.com.
Öyle iki indirim gördünüz diye web'de önüne gelen alışveriş sitesine atlamamak lazım sonuçta işin ucunda dolandırılmak ya da veri hırsızlığına uğramakta var bu size o indirimlerden daha pahalıya patlar.
aviranın verdiği uyarı
- 1
- 2
Kylie aviranın uyarı vermesi doğal. bir üst mesajımda anlattım arkadaş trip yapıyor.Yararlı bilgi vermişsin Serdar abi teşekkürler..sitede internet explorer daki bir açıktan bilgi çalmaya çalışan bir script virusu var. bu tür virusler reklam scriptlerinden yada istenerek yada websitesine hack düzenlenerek ekleniyor.
Sonuç: Eğer güncel olmayan bir internet explorer kullanıyorsanız sonuç bilgi hırsızlı ve ramdeki bilgilerin çalınması.
Ama bende ESET uyarı vermedi ona şaştım,daha google'da aratınca anında uçururdu siteyi, bunda hiç bişey yapmadı nedense...
bende Mac Os X işletim sistemi var zararı olur mu bu sitenin
bende uyarı verıldı ama senınkı gibi değil.ben avira personal kullanıyorum.avira uyarı verdi. zemana adlı bir programın daha var o uyarı vermedi
arkadaşlar bende avira premium securıty suıt kullanıyorum ...hiçbir sorun yok...
Sağol Adramiti teşekkür ederim.
Zemana bir antivirüs değildir ANTİLOGGER'Dır. Bu iki kavramı birbirleri ile karıştırmayalım.Ayrıca çekilmiş olan screenlerden yola cıkarak herşeyi denedim ama yok hiç bir şekilde uyarı filan vermiyor =)
+ PcMaKeR Proğramcı bir arkadaşımızdır.
Kimileri boş yazar cok yazar,Kimileri az yazar Öz Yazar...
Mesaj sayısına göre bilgi sınanmaz.
Şu söz iyi uyar: Anlayana davul zurna az. Anlamayana sivrisinek saz...
S
- 1
- 2