aviranın verdiği uyarı
- 1
- 2
Hayır vermiyor Hortlak üstelik bende Avira Premium Security Suite olmasına ve en yüksek ayarlarda bulunmasına rağmen.Bunun dışında Zone Alarm Pro ve Malwarebyts'Anti Malware'n de koruması açık ama yinede vermiyor.
bende de max ayarlarında :):) ama giremiyorum..çok garip :):)Saatin yanındaki Aviraya sağ tıkla<Configuration<(ExpertMode)<Webguard<Scan<Exceptions gel ve resimde gösterdiğim yerewww.chıp.com.tr yaz daha sonrada Add seçeneğiyle Webguardın Chıp içinuyarı vermesini engelleyebilirsin.Son Düzenleme: Kylie ~ 18 Eylül 2009 13:11
Saatin yanındaki Aviraya sağ tıkla<(Expert Mode)öncelikle Teşekkur ederim,fakat aklıma takılan gercekten temız bır sıte mı bu?max ayarlarımı buraya gore uyguladım senınkıle farklı mı??arkadasın da dedıgı gıbı google da gırınce uyarı vermış,maax ayarları ayarladıgım sıte burası, http://doctus.org/showthread.php?t=37383 rıca etsem bakarmısın kendınınkılere nereler farklı?
Chıp Online Türkiyenin en iyi teknoloji ve PC'i sitesidir tabikide temiz ve güvenli hiç düşünmeden bütün programlarına izin verebilirsin herhangi bir zararlı durumu olsa bile ki Selçuk İslamoğlu derhal gerekli müdahaleyi yapmaktadır yani bu konuda hiç bir endişen olmasın.
Bende ki Aviranın ayarlarıda senin vermiş olduğun siteye göre yapıldı yani senin ayarlarla aynı.
Chıp Online Türkiyenin en iyi teknoloji ve PC'i sitesidir tabikide temiz ve güvenli hiç düşünmeden bütün programlarına izin verebilirsin herhangi bir zararlı durumu olsa bile ki Selçuk İslamoğlu derhal gerekli müdahaleyi yapmaktadır yani bu konuda hiç bir endişen olmasın.benım derdım chıp ın sıtesıyle degıl kı :):)resmıme bakarsan sıteyı gorursun :) www.exe.com.tr yi diyorum sana ben :)Bende ki Aviranın ayarlarıda senin vermiş olduğun siteye göre yapıldı yani senin ayarlarla aynı.
Birşey diyeceğim. Eğer bir sitede reklam bulunuyorsa o sitede bu tür uyarı almanız doğaldır. çünkü reklam kodları başka sunuculardan gelmektedir. Ama suçlu virus gözüken site oluyor nedense.
İlk önce araştırın. Büyük firmalar virüs atar mı sizce size...
Birşey diyeceğim. Eğer bir sitede reklam bulunuyorsa o sitede bu tür uyarı almanız doğaldır. çünkü reklam kodları başka sunuculardan gelmektedir. Ama suçlu virus gözüken site oluyor nedense.100 de 100 atamaz diyemem ben valla ,babamın sitesi değil sonıuçtaİlk önce araştırın. Büyük firmalar virüs atar mı sizce size...
Senin bu cevabına bu cevap uygun gider. alınmaca yok.arkadasım sana bısey dıyen oldu mu yardım etmıceksen ısıne bak! sadece antılerle gırıp sonucu yazmasını rica ettım arkadaslardan zorla da deıl ya sonucta ,İSTEMIYORSAN YAZMASSIN!Bunu siteyi yapana sorsana biz mi yaptık o siteleri geliyorsun burda soruyorsun.
arkadasım sana bısey dıyen oldu mu yardım etmıceksen ısıne bak! sadece antılerle gırıp sonucu yazmasını rica ettım arkadaslardan zorla da deıl ya sonucta ,İSTEMIYORSAN YAZMASSIN!Bana bağırma yada sesini yükseltme.
Forumda istediğim yere istediğimi yazarım karışma yetkin yok. Karışamazsında. Sonuçta bu sitede senin babanın sitesi değil sonuçta.
Ayrıca girdiğin sitede iframe var ve başka bir zararlı siteden bilgi çekiyor. script virusu. biz ona iframe virusu diyoruz. Bilmiyorsan öğren biraz araştır.
Bilmiyorsan yorumlara karışmayacaksın." Babamın " gibi laflar söylersen böyle yorumlara açık olacaksın. Yoksa konu açmayacaksın. Antivirusüne güvenmiyorsan öyle sitelere de girmeyeceksin. Bu kadar basit.Burda senden deneyimli üyelerede havalı ve tripli tripli mesajlar yazmayacaksın. İlk mesajım senin öğrenmen içindi ama ters cevap yazarsan böyle konuşurum.
İnsanların damarınada basmayacaksın.
benım derdım chıp ın sıtesıyle degıl kı :):)resmıme bakarsan sıteyı gorursun :) www.exe.com.tr yi diyorum sana ben :)O zaman bir yanlış anlaşılma olmuş çünkü ben iki saattir Chıpten söz ettiğini sandım bu mesajınla anladım şimdi durumu:)www.exe.com.tr girince Avira bende de direk bu uyarıyı verdi sanırım site ya temiz değil ya da reklam veya siteyle ilgili diğer kodları Avira zararlı kod olarak algılıyor.
Bana bağırma yada sesini yükseltme.BU FORUMUN AMACI BILGI PAYLASIMI DEGIL MI?ÖGRENMEK AMACLI YAZIYORUM AYRICA SENIN BENDEN BILGI USTUNLUGUN BURAYA ERKEN UYE OLUP COK MSJ ATMAN SADECE :):)COK BI FARK YOK ARAMIZDA YANI ,SENDE MSJ ATIYOSUN BENDE ATIYORUM PARA VERMIYOLAR 5000 MSJ ATTIN DIYE ADAM DA OLMUYORSUN!!!ANTİ NE GÜVENIP GUVENMEME MESELASI DEGIL HALA BEYNIN ALGILAYAMADI!!!BEN DIGER ARKADASLARDAN GIRIP BANA YOL GOSTERMELERINI ISTEDIM BENIM KI MI YANLIS BILGI VERIYOR DIYE.AYRICA SENIN DE KONU ACIP ACMAMAMA KARISMA YETKIN YOK!ISTERSEM ACARIM ISTERSEM ACMAM O KADAR ,SENDE BENIM GIBI BIR KULLANICISIN '''SADECE'''
Forumda istediğim yere istediğimi yazarım karışma yetkin yok. Karışamazsında. Sonuçta bu sitede senin babanın sitesi değil sonuçta.
Ayrıca girdiğin sitede iframe var ve başka bir zararlı siteden bilgi çekiyor. script virusu. biz ona iframe virusu diyoruz. Bilmiyorsan öğren biraz araştır.
Bilmiyorsan yorumlara karışmayacaksın." Babamın " gibi laflar söylersen böyle yorumlara açık olacaksın. Yoksa konu açmayacaksın. Antivirusüne güvenmiyorsan öyle sitelere de girmeyeceksin. Bu kadar basit.Burda senden deneyimli üyelerede havalı ve tripli tripli mesajlar yazmayacaksın. İlk mesajım senin öğrenmen içindi ama ters cevap yazarsan böyle konuşurum.
İnsanların damarınada basmayacaksın.
Kylie aviranın uyarı vermesi doğal. bir üst mesajımda anlattım arkadaş trip yapıyor.
sitede internet explorer daki bir açıktan bilgi çalmaya çalışan bir script virusu var. bu tür virusler reklam scriptlerinden yada istenerek yada websitesine hack düzenlenerek ekleniyor.
Sonuç: Eğer güncel olmayan bir internet explorer kullanıyorsanız sonuç bilgi hırsızlı ve ramdeki bilgilerin çalınması.
O zaman bir yanlış anlaşılma olmuş çünkü ben iki saattir Chıpten söz ettiğini sandım bu mesajınla anladım şimdi durumu:)ilgilendıgın ıcın tesekkur ederım saolasınwww.exe.com.tr girince Avira bende de direk bu uyarıyı verdi sanırım site ya temiz değil ya da reklam veya siteyle ilgili diğer kodları Avira zararlı kod olarak algılıyor.
Hortlak benim mesaj sayımla bilgimi kıyaslayacak kadar çocuk kafalıysan sana birşey demiyorum. Beni tanıyan tanıyor. senin seviyene inemem.
İlk önce bir forumu araştır ondan sonra gel karşıma da öyle benim bilgimi kıyasla. Böyle yazarak beni geç diğer mesajı okuyanlarada kendini küçük düşürdün. Devam et bu kafayla anca gidersin.
Hortlak benim mesaj sayımla bilgimi kıyaslayacak kadar çocuk kafalıysan sana birşey demiyorum. Beni tanıyan tanıyor. senin seviyene inemem.tmm kösteğin bittiyse bye bye (baya populersın sanırım)helal sanaİlk önce bir forumu araştır ondan sonra gel karşıma da öyle benim bilgimi kıyasla. Böyle yazarak beni geç diğer mesajı okuyanlarada kendini küçük düşürdün. Devam et bu kafayla anca gidersin.
Kylie aviranın uyarı vermesi doğal. bir üst mesajımda anlattım arkadaş trip yapıyor.Teşekkürler PcMaKer doğrusunu söylemek gerekirse Aviranın verdiği uyarının nedenini senin bilgilendirmenle öğrendim bende bilmiyordum.Bana tuhaf gelen bu sitenin sahipleri siteyi www.exa.com.tr'e benzetmişler nedense,isimde de sadece bir harf değişik üstelik içerikte benziyor buradan alışveriş yapanların dikkatli olması lazım.sitede internet explorer daki bir açıktan bilgi çalmaya çalışan bir script virusu var. bu tür virusler reklam scriptlerinden yada istenerek yada websitesine hack düzenlenerek ekleniyor.
Sonuç: Eğer güncel olmayan bir internet explorer kullanıyorsanız sonuç bilgi hırsızlı ve ramdeki bilgilerin çalınması.
o iş yerinin adı aslında güzel isim ama ya sitelerinin güvenliğinden haberi yok site sahiblerinin hackerlar zararlı kod gömdüler siteye yada site sahipleri siteyi bilerek zararlı hale getirdi.
İşin ilginç yanı google a zararlı site diye bildirilmiş deminden beri siteyi inceliyorum.
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
http://rabetis.net/?click=4297D
zararlı bilgiler hafızadan veri çalmaya çalışıyor.
bakın bu site zararlı bir site. firefox anında blokladı. o sitede bu var iframe olarak gizlice açılıyor.
- 1
- 2