Merhaba arkadaslar, Ben avustralyada RMIT uni'de okuyorum ve kendi gelistirdigim bir proje cercevesinde bu siteyi yaptim. Bu sitedeki amac Internetteki bir cok coplukten uzak kalip en kisa yoldan ogrencilerin ve bilgi isteyen kisilerin bilgiye ulasmasidir. Sitede iki ana baslik var makaleler ve dersler diye. Makaleler bolumune herkes bildigi konuda yada okuldaki odevlerini vs gonderebilir ve buradan ogrenebilir. dersler bolumunde yazmak icinse profesyonel olunmasi lazim, en azindan yazdigi konuda bilgili olmasi lazim cunku gonderilen her post kontrol edilecektir.
Bu projeyi ben hala gelistiriyorum ve sizlerinde yorumlarini ogrenebilirsem cok sevinirim. Dogal olarak site tamamen ingilizce ama turkceyide destekliyor. eger sizinde boyle bir siteye gonderebileceginiz seyler varsa seve seve kabul ederiz.
Gorus ve Onerilerinizi bekliyorum arkadaslar, tesekkurler.
Site: http://www.ciinac.com
not : okunusu kaynak diye. turkcedeki kaynak kelimesinin degisik yazilmis hali diye dusundum.
Yeni ozellikler: Arkadaslar sitemizde su anda tamamen yeni bir konsept deniyoruz. Ciinac.com da kullanicilar Tutorials / Tips bolumunde yazilarini gonderdikten sonra diger kullanicilar bu yazilari gelistirebilirler. Kendi yazdigimiz bi sistemle bu gelistirmeler kontrol edilip ilk kullaniciya tamamen saygili kalinacak sekilde konu gelistirilebilecek. Boylece kullanicilar o konu hakkinda arama yaparken yuzlerce gereksiz seyi okumak ve calismayan / hatali yazilarla ugrasmak zorunda kalmiyacaklar. Denemeniz icin ornek bi link birakiyorum.
ayrica turkce destegide saglanmistir. Turkce yazilarinizida gonderebilirsiniz.
yorumlarinizi bekliyorum.