arkadşlar sorunum innetten dosyaları açınca çince gibi yazıların çıkması.bildim kadarıyla doc uzantılı bi dosyayı word kendi algılayıp açıyor ama yazı karakterleri bozuk acaba varsayılan ayarlar değiştlmiş te ondan mıdır?bu ayarlara nareden bakabilirim,olması gereken ayarlar nasıldır?
ayarlara nereden bakılır???
bir dosya türü veya protokolu belirli bir programla ilşkilendir bölümünde bazı dosyaların karşısında bilinmeyen uygulama yazıyor,varsayılanı seçince geçerli programla ilişkilendiriyor.menüden çıkınca yine eski haline dönüyor yardım lütfen
ofis virüsü olmasın yada ayarlarda problem vardır
Bir virus taramasından geçir aletini. Kaspersky+bonus Ad Aware
virüs taraması yaptım temiz çıktı mutlaka ayarlarda bi şey var ama daha çözemedim,resimli filan anlatacak bi arkadaş çıkarsa sevinirim.
Hocama selamlar,kral insansın çok teşekkür ederim.
araçlar>seçeneklerden ayarlarına ulaşabilirsin.
hangi virüs ve spy prg. kullanıyosun.
avast 4.7 tr (iyi diyorlar ya bilmem)
yok neresi iyi kim iyi diyor
bu forumdan kimse ona iyi demez
(işi bilen uzmanlar)
kaspersky nod32 avira antivir kullan
hemen onu sil nod32 kur keyfe bak
dünyanın en hızlı antivirüs programı
assembly harikası diyorum ben ona.
en çok ödül alan virüs programı
Avast'mı? hemen sil Kaspersky, nod32 veya antivir'i kur güncelle tekrar tarattır.
benide güldürdün borga-x allah senide güldürsün
Amin arkadaşım hepimiz gülelim hayat boyu
inşallah nerede gün olacak üzülecez hep birlikte daha iyiye ama
yau biz burda kan kusup kızılcık şerbeti içtik diyoruz adamlardaki keyfe bak,hocama saygısızlıktan imtina ederim.Allah cümlemizi güldürsün
abrek kanki biz sana güldük zaten
millet awast en iyisi diyor dedin ya
oan güldük allah kötü günlerden saklasın bizi
senin sorun nod32 ile çözülür awastı kaldır keyfe bak.
crap ccleaner de kur temizle ne var ne yoksa
Baba biz senin sorununa çözümleri üretiyoruz, sen desene abi oldu yada olmadı diye, biz sana alternatifler sunalım ama sen bizim konusmamıza takıyosun kafayı.
Sorunun ne alemde onu söyle sen biz hep burdayız ben bilmiyosam başkası kesın biliyordur.