arkadaşlar benim bilgisayarımda oyun oynarken 3 tuşu aynı anda kullanamıyorum. aynı anda 3. tuşa bastığımda son bastığım işlemiyor. bunu düzeltmenin bi yolu var mı yardımcı olursanız sevinirim. (dizüstü kullanıyorum hp nc6120)
aynı anda 3 tuş kullanamıyorum
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.oyunun ayarlarına baktın mı?
evet hepsine baktım ayrıca bütün oyunlarda yapıyor
Abi onu her bilgisayar yapar.2 tuştan daha fazla tuşu işlemez ama istisna var burda.
CTrl tuşu gibi yardımcı fonksiyon tuşlarını da hesaba kadar mesela U2 oynarken Nitroyu N'ye alırsanız hem gaza hem sola hem de NOS'a basamazsınız.
Ctrl tuşu olursa her 3 tuşu da işler.Eğer mümkünse kullandığın tuşlardan birini CTrl yap.
yaw hocam peki bunun başka bi çözümü yok mu? bende hp nin nx 9105 modelide var ama onda rahat rahat oynayabiliyorum
Aynı sorun bir arkadaşımın başına da gelmişti.. sonra gitti kalavye'yi
değiştirdi sorun çözüldü... Galiba klavye ile ilgili bu sorun.. klavyeyi değiştir diyecem ama dizüstü nde bunu nasıl yapacan onu bilmiyorum.. sende gider dizüstünü değiştirirsin olur biter...
çok pratik zekalısın ama kardeş dizüstünü yeni aldım zaten :)
şimdi şu pratik zekayı nereden çıkardın!
arkadaşlar hiç uğraşmaya gerek yok kurduğun oyunların sıtandart tuşlarını değiştirme nasıl kuruluysa öyle bılar birtanesini bile değiştirsen çakışa biliyor yada klavyenin dil seceneğini geğiştir.
arkadaşım ben zaten oynadığım oyunların tuşlarını değiştirmeden oynuyorum. düzeltemezsem bilgisayarı alıp aldığım yere gideceğim
tam olarak hangi oyun ve hangi tuşlar olduğunu söylersen bir test yapıp cevap verebılırım
mesela pes4 de çapraz koşarken şut çekemiyorum yada pas veremiyorum , underground 1,2 de viraj dönerken hem gaza hem de nos a basamiyorum ya gaza basacağım yada nos a veya sağ sol tuşuna basmayacağım. anlatabildim mi acaba
Cevabım seninle dalga geçtiğimi düşünmene neden olduysa senden özür dilerim daywalker. Böyle bir niyetim yoktu.. Dizüstü PC nin bir an 3 - 4 yıllık olduğunu düşünmüştüm.. Böyle düşünmemin nedeni artık böyle klavye üretmediklerini sanmamdır.. ama demek ki hala böyle klavyeler var.. Bence dostum eğer değiştirme şansın varsa git bu şansını kullan.. (deneyerek) Bu sorunun başka bir çözümü olduğunu hiç duymadım... Hoşçakal.
ankaraya döndüğümde ilk işim değiştirmek olacak zaten. bilgisayarı alalı 1 ay olmadı daha şikayetim olduğu taktirde bilgisayarı geri alıp değiştiriyorlarmış. e tabiki sorunu kanıtlayabilirsem. ayrıca arkadaşım dalga geçtiğini düşünmedim. benim sinirlerim bozuk olduğu için öyle cevap verdim
arkadaşlar bundan 1 hafta önce bilgisayarı benden alıp gönderdiler ve bana aynı modelin sıfırını gönderdiler ama bu bilgisayarda da aynı sorun var. sizce bu donanım hatasımı yazılım hatasımı yada bu modelin hepsi böyle üretilmiş olabilir mi? bi kaç gün içinde çözemez isem iade edeceğim. arkadaşlar hiç hp nc 6120 dizüstü bilgisayarı olan yok mu forumda?