Ayrımcılık

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
YasarS
05-08-2010, 21:26   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,238 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

Yaklaşık bir hafta önce ''Windows 7 Temaları'' bölümüne''Windows 7 Boot Ekranı'' Adında bir konu açtım.Konunun içeriği çok açıktı hiçbir illegal durum mevcut değildi sadece,Windows 7 boot ekranını değiştirme ile ilgili bir konu idi.Nedense konu tam 2-3 gün DENETLENMEMİŞ ibaresi adı altında yayına verilmedi.Forum yöneticilerinden bir arkadaşa Ö.M ile durumu izah ettim.Ama ne bir yanıt alabildim nede konu yayına girdi bende silmek zorunda kaldım.Daha önce onlarca konu açtım ve hiçbiri bu şekilde olmamıştı konular hemen yayına girmişti.Bu duruma çok bozuldum ve dergi aboneliğimi iptal ettim ayrıca forumda üyelik silme özelliği olmadığı için üyeliğimide silemedim.Adam dağa küsmüş dağın haberi olmamış diyecekler olacak,olsun bir damla,bir damladır.Burdan Chip Online ekibini kınıyor ve hakkınızı helal edin diyorum.

OSMAN BAĞÇEVAN
05-08-2010, 22:26   |  #2  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

Hocam o forum yeni olduğu için geç onaylanabiliyor..
Zamanında benim de konularım onaylanmamıştı..Bir kerede hepsini onayladılar(2-3 ay sürdü galiba)

Windows 7 boot ekranını sanırım değiştiremiyoruz, değiştirmemiz için bir yöntem daha yok..Eğer boot ekranıyla ilgili bir sorununuz varsa Windows 7 forumuna açabilirsiniz..

Alıntı: Selçuk İslamoğlu  
Merhaba arkadaşlar,
 
Hazırladığınız Windows 7 temalarını burada paylaşıyoruz. Yapmanız gereken basit, temanızdan bir ekran görüntüsü ve temanızı indirmeye sunabileceğiniz bir bağlantı...
 
Tüm Windows 7 kullanıcılarından bekliyoruz...
 
Boot ekranı tema değil ama görsellikle ile ilgili konu..Windows 7 forumuna açarsanız konuyu daha yararlı olabilir..Denetim altında ki konuyu silmenize gerek yoktu..En azından bu konuyu gördükleri zaman onaylanabilme şansı oldukça yüksek :)

Serkan Karadaş
05-08-2010, 22:32   |  #3  
Serkan Karadaş avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 15
909 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007
Alıntı: YasarS  
Daha önce onlarca konu açtım ve hiçbiri bu şekilde olmamıştı konular hemen yayına girmişti.
sizden alıntı yaptığım bu cümleden,bu konu için verdiğiniz başlık çıkmaz. yazdıklarınıza kendinizi inandıramayacak kadar şartlanmışsınız, sanıyorum kararınızı verdiğinize göre Chip Online Yönetim ve Denetim kadrosunun yoğunluğu sizin beklentinizi cevaplayamayacak.