Ayyıldız Tim vs Anonymous

Mert_06
08-06-2011, 19:38   |  #1  
Mert_06 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,082 mesaj

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Anonymous 22 Ağustosda uygulanacak olan internet filtresini gerekçe göstererek bazı devlet kurumları ile medya kuruluşlarına saldırı düzenleyeceklerini açıklamıştı. Bununla bereber gönüllü kullanıcılar da ananymouse un belirttği programı indirerek pc lerini zombi pc ye çevirebiliyor, yani saldırıya ortak olabiliyor.
Ayyıldız Team ise beklendiği üzere gelişmelere sessiz kalmadı ve annonews.org u hackledi. Onlara göre sansür bahane edilerek devlet kurumlarına saldırılacak. Ayyıldız Team facebook sayfasından, anonymous a destek veren İnci Sözlüğe de saldıracaklarını duyurdu. Ayrıca The Bekir ve Jester kullanıcı adlarına sahip Türk hackerler anonymous a zor anlar yaşattı :D
Anonymous ilk hangi siteye saldıracakları konusunda bir de anket hazırladı, işte seçenekler:
--
--
--
--
--
Anket linki: http://www.twiigs.com/poll/Politics/78399
Ayyıldız tim facebook sayfası: www.facebook.com/AyyiLdizTeamFan
Yapılan hackin videosu: https://www.facebook.com/Ayyildi ... 8751733169&comments
Zevkli bir mücadele bizi bekliyor arkadaşlar :D
*Ayyıldız Tim den bir açıklama geldi. Açıklamada anonymousun İnci Sözlük ve bazı siyasi gruplar tarafından Türkiye'ye saldırılması için kandırıldığı bildiriliyor. Ayrıca saldırıya katılacak olan hem Türk hem de yabancıların ip adresleri deşifre edildi ve bazıları yayınlandı. ip lerden bazıları Türkiye'den üniversitelerin bilgisayarlarına ait. Devamı için : http://www.ayyildiz.org/ayyildiztim/
*Anonymous bugün saat 18:00 de Telekomünikasyon İletişim Başkanşığı(TİB)'nın sitesine d-dos saldırısı yapacak. Ankette en çok oyu o aldı. Bakalım site saldırıya dayanabilecek mi
*Anonymous'un açıklaması: Grubun bugün yaptığı açıklamada “bu operasyon Türk halkına değil, Türk halkının bilgi alma ve verme özgürlüğünü elinden almak isteyen sansür kurumlarınadır. Türkiye'nin internetini hedef almamaktadır. Bu yüzden interneti çökertmek gibi bir durum söz konusu değildir” denildi.

Bir diğer iddia da 12 Haziran'daki genel seçimlerin hemen arkasından Yüksek Seçim Kurulu'nun sistemine saldırıda bulunularak sürecin hasara uğratılacağı yönündeydi. Anonymous bugun bu iddiayı da yalanlayarak şu ifadeleri kullandı: "Anonymous Türkiye'nin demokratik seçimlerini bozmak gibi bir hedefe sahip olmadığından, pazar günü YSK sunucularına da saldırmayacaktır. Bu gibi oyunlara ve asılsız komplo teorilerine kanmayınız."(tamamı için http://www.yazete.com/anonymousu ... ikalar-kaldi/86661/)
-GÜNCELLENDİ-

Son Düzenleme: Mert_06 ~ 10 Haziran 2011 02:32
turbocat
08-06-2011, 20:34   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
269 mesaj

yaşasın ortalık ısınıyor  ........ben yerinde olsam devletin  mitini  polisini alarma geçirirdim... hemen hacker mit ajanları saldırıya saldırıyla karşılık  versin....
yok mu yahu devletin hacker takımı..........
          ben yerinde olsam  hemen sahte  sanal  devlet kurumu sitesi  oluştururdum... nasılsa bu hackerlar   yabancı olduğu için yabancı ülkeden saldırı düzenleyeceklerdir....
bizim devlet kurumlarımızın  tüm portlarını yabancı ülkelere kapatırdım.... ve erişime  sadece  türkiyeden insanlar girebilsin.......
yada fake port tanımlatırdım  fake port bugüne kadar  dünyada hiç bir hackerın kullanmadığı bir yöntemdir çünkü dünyada daha uygulanmadı  ;

ilk kez burda açıklıyorum ;
fake portta sahte portlar tanımlanır  hacker  mesela 80 numaralı  porttan girdiğini   zanneder ama devletin   mesela  7891 nolu  gizli portundan girdiğini anlayamaz... aslında o port tamamen  tuzaklarla dolu  bir nevi tespit portudur......
fake portta  gerçek olmayan sanal pc ortamı oluşturulur... devletin sitesine  girdiği düşünürken hacker salak gibi  tuzağa girer;  ve dünyada bunu anlayacak hacker daha doğmadı....
sistem bu güne kadar dünyada uygulanmadı ..... sadece dünyada bunu algılama dahileri anlayabiliyor ; o da  ALLAH izin verirse........
sanal pc ortamı nasıl oluşturulur  ;
önce  sistemdeki bileşenlerin sahtesi  sanal ortamda oluşturulur ; sanal disket sürücü ,sanal dvd  rw , sanal harddisk ; sanal windows  7-vista -xp -macos   vs   ; sanal koruma yapmış gibi görünüpde  hackerı  kandıracak  sanal açıkları olan bir koruma sistemi  ;   sanal ekran kartı  (hackerın saldırdığı sistemde  gtx590  varsa  fx 5200 varmış gibi gösterebilirsiniz )  sanal donanım id leri  ;   sanal windows bileşenleri ;
 vs vs vs vs vs
      aslında  yöntemi  ben buldum ama   yazılımcı olmadığım için  bir türlü tasarlayamadım....... sahte bir ekran kartı simüle  etmek  ; sahte cpu idsi simüle etmek ;sahte  monitor  birimi simüle  etmek ;
vs vs vs  beni aşar.... bir hacker bile böyle sistemi tasarlayamaz   ancak microsoft gibi  pentagon gibi dev  kuruluşlar  bunu tasarlayabilirlar........
vs vs vs 
                         selme den alınmıştır.... 

Mert_06
08-06-2011, 23:25   |  #3  
Mert_06 avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,082 mesaj

SİZE BİR BİLMECEM VAR ÇOCUKLAR:))HAYDİ SOR SOR SOR 
Anonymous VE inci DEYİNCE AKLA NEGELİR? ,ACABA NEDİR NEDİR?
ÇAKAL ÇAKAL çakal..
SİBER ORDU, VATAN DEYİNCE AKLA HEMEN ONUN ADI GELİR
AYYILDIZ TİM TİM,TİM,TİM
OZAMAN HAYDİ MÜJDEMİZİ VEREMMMM,SÖYLE SÖYLE,SÖYLE
Anonymous MİRCİ KAPANDI,
AAAAAAAA BUKADARMIYDI
YOK COCUKLAR YOK,DAHA VAR VAR,
NEDİR,NEDİR,NEDİR?
SALDIRACAKLARIN İPLERİNİ ELE GECİRDİK,ARTIK TURKİYEDEKİ VATAN HAİNLERİNİN VE SALDIRIYA KATILCAKLARIN İPLERİ BİZDE BİZDE BİZDE.
HAYDİ DEVLETİMİN KURUMLARI SIRA SIZDE SIZDE SIZDE:))))))
AYYILDIZ TİM FACEBOOK

jaydeejoy
09-06-2011, 07:26   |  #4  
Yeni Üye
28 mesaj

intertnet hiçbir şekilde filtrelenemez, küçük beyinler büyük planlar peşinde koşmamalı,
matbaanın icadında aynı sorunu yaşayan Osmanlı, bilgiye ve bilime yüzyıllar sonra ulaşmış ve çökmüştür.Bilgi ve paylaşım dünyası olan internet zincirlenemez.

Son Düzenleme: jaydeejoy ~ 09 Haziran 2011 07:26
kirbas
09-06-2011, 11:26   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
157 mesaj

ebnce yorumlarımızı sonraya saklayalım neler olduğunu bir görelim önce

cesursavcı
09-06-2011, 13:19   |  #6  
cesursavcı avatarı
Yıllanmış Üye
1,052 mesaj

ONUNCU BÖLÜM

Bilişim Alanında Suçlar

Bilişim sistemine girme

MADDE 243. - (1) Bir bilişim sisteminin bütününe veya bir kısmına, hukuka aykırı olarak giren ve orada kalmaya devam eden kimseye bir yıla kadar hapis veya adlî para cezası verilir.

(2) Yukarıdaki fıkrada tanımlanan fiillerin bedeli karşılığı yararlanılabilen sistemler hakkında işlenmesi hâlinde, verilecek ceza yarı oranına kadar indirilir.

(3) Bu fiil nedeniyle sistemin içerdiği veriler yok olur veya değişirse, altı aydan iki yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.
Sistemi engelleme, bozma, verileri yok etme veya değiştirme

MADDE 244. - (1) Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen veya bozan kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Bir bilişim sistemindeki verileri bozan, yok eden, değiştiren veya erişilmez kılan, sisteme veri yerleştiren, var olan verileri başka bir yere gönderen kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) Bu fiillerin bir banka veya kredi kurumuna ya da bir kamu kurum veya kuruluşuna ait bilişim sistemi üzerinde işlenmesi halinde, verilecek ceza yarı oranında artırılır.

(4) Yukarıdaki fıkralarda tanımlanan fiillerin işlenmesi suretiyle kişinin kendisinin veya başkasının yararına haksız bir çıkar sağlamasının başka bir suç oluşturmaması hâlinde, iki yıldan altı yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezasına hükmolunur.

G00GLE
09-06-2011, 15:36   |  #7  
G00GLE avatarı
Yıllanmış Üye
747 mesaj

Annonymous a ve benzerlerine destek olmak bence babasına kızan çocuğun babasını ne idüğü belirsiz serserilere şikayet etmek ve onlara dövdürmekle eşanlamlıdır. ne olursa olsun bizim kendi içimizde çözebileceğimiz bir mevzuyu başkalarına açmak bizim yapımıza yakışmaz. aile içindeki bir meseleyi başkalarına açmamalı insan...

kobalt67
09-06-2011, 15:57   |  #8  
kobalt67 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 19
758 mesaj

Suç hükümette. Bok varmış gibi her yere sansür koymasaydı böyle bir şey olmazdı (:

Mert_06
09-06-2011, 16:39   |  #9  
Mert_06 avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,082 mesaj
Alıntı: G00GLE  
Annonymous a ve benzerlerine destek olmak bence babasına kızan çocuğun babasını ne idüğü belirsiz serserilere şikayet etmek ve onlara dövdürmekle eşanlamlıdır. ne olursa olsun bizim kendi içimizde çözebileceğimiz bir mevzuyu başkalarına açmak bizim yapımıza yakışmaz. aile içindeki bir meseleyi başkalarına açmamalı insan...
Size katılıyorum...

Mert_06
09-06-2011, 18:47   |  #10  
Mert_06 avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,082 mesaj

Şuan Tib de bir sorun yok fakat ihbarweb.org.tr saldırı altında sanırım site açılmıyor.

Kapalı Hesap (101323)
09-06-2011, 19:52   |  #11  
Kapalı Hesap
3,337 mesaj

Anonymous  ı seviyorum  benim yapmak  isteyipte  bilgi eksikliği yüzünden yapamadıklarımı yapıyorlar  
ihbarweb e iyi  olmuş içimin yağları eridi valla

Mert_06
09-06-2011, 21:35   |  #12  
Mert_06 avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,082 mesaj

İhbarweb dışında saldırılan tüm sitelere erişim sağlanabiliyor şuanda.

Kaganİsmail.T2791
10-06-2011, 00:45   |  #13  
Taze Üye
8 mesaj

Bu saldırılara sevinenler, büyük çoğunlukla AK Parti hükümetini istemeyen kesim.yanlış anlaşılmasın ben herhangi bir partiyi savunmuyorum.yapılan yorumlar bu yönde.

Ya sen nasıl dersin, "İyi oldu,sevindim."Nasıl vicdanın kaldırabiliyor böyle bir şeyi?Siz herhalde oyun zannediyorsubuz bunu."Yupppiii siber savaş başlayacak."
Bu ülke de ne olursa bu ülkenin sorunudur.Kim karışabilir buna?
Sansür adı altında(aslında böyle birşey yok), başka amaçlara hizmet ediyorlar?Ve sizlerde bunu anlamıyorsunuz ya helal olsun sizlere.

Gerçektende bu ülkeyi gözünüzden çıkarmışsınız....Helal be.Devam edin.

dabbe1
10-06-2011, 09:55   |  #14  
dabbe1 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
2,665 mesaj
Alıntı: Kaganİsmail.T2791  
Bu saldırılara sevinenler, büyük çoğunlukla AK Parti hükümetini istemeyen kesim.yanlış anlaşılmasın ben herhangi bir partiyi savunmuyorum.yapılan yorumlar bu yönde.

Ya sen nasıl dersin, "İyi oldu,sevindim."Nasıl vicdanın kaldırabiliyor böyle bir şeyi?Siz herhalde oyun zannediyorsubuz bunu."Yupppiii siber savaş başlayacak."
Bu ülke de ne olursa bu ülkenin sorunudur.Kim karışabilir buna?
Sansür adı altında(aslında böyle birşey yok), başka amaçlara hizmet ediyorlar?Ve sizlerde bunu anlamıyorsunuz ya helal olsun sizlere.

Gerçektende bu ülkeyi gözünüzden çıkarmışsınız....Helal be.Devam edin.

ajan1 çıkmış konuşmuş... hemen destekleyenler hain demiş ne alaka? internet sansürüne hayır demek neden hainlik olsun? yandaşlar hemen saçmalamaya başlamışlar onlar yapmasa Türk Hackerlar yapacaktı...

SAİNT
10-06-2011, 10:18   |  #15  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,595 mesaj

oldu bizim devletimizin mazur görmediği uygun olmadığını düşündüğü şeyleri yasakladığında her aklına esen 3 -5 çapulcu istediği gibi oynasın kafa tutsun kendince yargılasın uyanın arkadaşlar bu bir devlet her hangi bir admin tarafından açılmış beleş bir form değildir. bunu bahsetmiş olduğumuz gurup değilde pkk yapmış olsaydı herkes destek verirdi sanal suçlarda terorizme girmezmi devlete karşı yapılan yasal olmayan baş kaldırıların hepsi terör unsurudur başımızdaki bu insanları yine bizim vatandaşımız seçti bu tamamen küstahlıktır adı belli olmayan bi grup siz kimsinizde benim devletimin vermiş olduğu kararları eleştirebilme cürrteini kendinizde buluyorsunuz zaten ay yıldız timi gerekilecek herşeyi yapmış resmen dalga gaçmişler

AYYILDIZIN AÇIKLAMASI: www.ayyildiz.org internet sitesinden yapılan açıklamada “Son 3 gündür Türkiye’yi siber savaşla tehdit eden Anonymous adlı hacker grubu, Türkiye’ye saldırı kararı aldığı gün tarafımızdan büyük bir siber saldırıya uğradı ve server’ları çöktü. Ne yapacaklarını şaşıran grup ‘free’ yani ücretsiz sayfadan yayın yapmaya başladı. Bunu ise hack’lenme korkuları ile yaptılar. Bu grup daha sonra basını kandırmak için kendilerinin sayfalarına yoğun girişten dolayı sayfalarının kapandığı yalanını ortaya attı. Buna sadece bu işleri bilmeyenler inandı, bizler ise güldük ve saldırılarımıza devam ederek Google’dan bu grubun girişini yasaklattık. ” denildi.

kirbas
10-06-2011, 10:54   |  #16  
Yıllanmış Üye
157 mesaj

şu anda çalışıyor ihbarweb

Kaganİsmail.T2791
10-06-2011, 17:18   |  #17  
Taze Üye
8 mesaj
Alıntı: dabbe1  
ajan1 çıkmış konuşmuş... hemen destekleyenler hain demiş ne alaka? internet sansürüne hayır demek neden hainlik olsun? yandaşlar hemen saçmalamaya başlamışlar onlar yapmasa Türk Hackerlar yapacaktı...
Birincisi bu ülke demokratik bir ülke.Diktatörlük ile yönetilmiyor.Başa gelenler seçimle geliyor.Zorunuza gidiyorsa defolun gidin buradan.Oyunu vermezsin ve fazla da konuşmazsın.
İkincisi ben herhangi bir partinin yandaşı değilim.Başa kim gelirse gelsin, bu devlet senin.
Üçüncüsü de Türk'ler yapsaydı, hiç sesimi çıkarmazdım.Bizim meselemiz, biz hallederdik.
Biz de derdik ki "Adamlar, haklı beyler."
Eğer birileri gidip de Anonymous 'dan yardım istemişse, devlet sitelerinde saldırı düzenletmişse Ayyıldız 'ın da dediği gibi onlar vatan hainidir.