ben fazla kota yemiyen ama çokta güzel bir online oyun arıyorum hero onlineye başlayacaktım çok kota sömürür dediler istanbul kıyamet vakti çok kota yer mi??
az kota harcayarak hangi oyunu oynayabilirim?
Öncelikle kota yenen değil dolan birşeydir. İkinci olarak. bu Senin ekranı refresh yapmanla alakalı olarak değişecektir(web tabanlılarda). O nedenle bilgisayarına dumeter gibi bir program kur.Sadece o oyunu aç biraz oyna. Sonra kullanım miktarına bak bir karar ver.
Sana Swat4 tavsiye edebilirim hem çok güzel bir oyun hemde çok heyecanli takim oyunu bende 4 gb kotali aboneyim ama geçmiyor hemde hergün oynuyorum
COUNter strike nerden iniyo ve kaç mb???
online olupta az kota harcayan olmaz hepsi aynıdır o nedenle kotanı limitisiz yapmanı tavsiye ederim arada 20 ytl fark var 20 ytl için bu konu açılmaya değmez
Travian mı?zaten onu oynayınca hiç kota gitmiyor nerdeyse :D
Wow tavsiye ederm bütn yaz boyunca full gün online olmama rağmen 3gb lık kotamı hiç aşmadı ama ücretli bir oyundur en iyi online oyunlardan biri bence.
counteer oyna yada winning elewen 8 hamachi ile çok güzel oynanıyo
Ø®H@Ñ™İstanbul Kıyamet vaktini tavsiye ederim hergün online ol 1 ay boyunca 400 Mb dan fazlaevet kardeş çok haklısın
400Mb ı geçmez
GunZ OnLine oyna sür oyun ama bira deneyim istiyor 1 2 aya usta olursun benim hiç kotam aşmadı sitesi g u n z . i j j i . c o m (boşlukları silerek yaz) gir indirmen gerekiyor sonra oynarsın. iyi oyunlar
PsK_Pc_06ya knıght online bedava gir oyna derimknight nasıl bedava yaw
o oyun resmen kotayı sömürüyo , online oyunlardan belkide en çok veri alımı yapan o oyun
bedava diye bişi olamaz ki
knight online güzel bir oyun ama bağımlılık yapıyo (ama bırakmayı başardım GM ler sağolsun)
Arkadaşım Online oyunlar oynama esnasında kotayı o kadar abartılacak şekilde doldurmaz güven bana online oyunlardaki mantık şudur oyundaki cisimlerin ve adamların senin pc ye belirli sürelerle koordinatları gelir bunu download sayabilirsin ama kb değeri çok düşüktür senden giden her veri zaten upload dır ücrete tabi değildir. (ben knight oynarken kotamın hiç farkedilecek seviyede yükseldiğini görmedim)
xHellknightxknight online güzel bir oyun ama bağımlılık yapıyo (ama bırakmayı başardım GM ler sağolsun)sen yine bırakabilmeyi başaran sayılı kişidensin. ben lanet olası oyunu daha tam bırakımış deilim...Arkadaşım Online oyunlar oynama esnasında kotayı o kadar abartılacak şekilde doldurmaz güven bana online oyunlardaki mantık şudur oyundaki cisimlerin ve adamların senin pc ye belirli sürelerle koordinatları gelir bunu download sayabilirsin ama kb değeri çok düşüktür senden giden her veri zaten upload dır ücrete tabi değildir. (ben knight oynarken kotamın hiç farkedilecek seviyede yükseldiğini görmedim)
kota işine gelince ben cs1.5 knight online ve bi kaç pw ile kotayı aşıyorum
Server 8 geç ittifak benden... gladiatus çok aşırı yemiyor ama sen kurulup online oyunları soruyorsun herhal.ama yinede tavsiye ederim.