Yamyam abinin avatar süper bugattiden kafasını cıkarmıs haldeki avatarını düşünemiyorum :D:D:D:D
bugatti felan tr ye gelmez ya parcalanır araba en temizi pisiklet japonlar gibi her tarafa pisikletle gidecen :D gerci tr de pispkletle fireni patlamıs kamyon altında kalma olasılığı oldukca yüksek :D hic kimse bizim gibi araba yapamaz anadol ineklerin ac kaldıgında yedirebiliyon arabayı daha ne olcak teknolojide son nokta :D
Az yakıt tüketmenin püf noktaları...
Yamyam abinin avatar süper bugattiden kafasını cıkarmıs haldeki avatarını düşünemiyorum :D:D:D:D
bugatti felan tr ye gelmez ya parcalanır araba en temizi pisiklet japonlar gibi her tarafa pisikletle gidecen :D gerci tr de pispkletle fireni patlamıs kamyon altında kalma olasılığı oldukca yüksek :D hic kimse bizim gibi araba yapamaz anadol ineklerin ac kaldıgında yedirebiliyon arabayı daha ne olcak teknolojide son nokta :
Yamyam abinin avatar süper bugattiden kafasını cıkarmıs haldeki avatarını düşünemiyorum :D:D:D:DBak işte bunu tuttum.
bugatti felan tr ye gelmez ya parcalanır araba en temizi pisiklet japonlar gibi her tarafa pisikletle gidecen :D gerci tr de pispkletle fireni patlamıs kamyon altında kalma olasılığı oldukca yüksek :D hic kimse bizim gibi araba yapamaz anadol ineklerin ac kaldıgında yedirebiliyon arabayı daha ne olcak teknolojide son nokta :
Bence arabadan bahsedeceksek çok babadol bi anadol bile iyi arabadır. En azından Türk malı.
Bende bi ara BMDOL vardı.
Resimdeki arabam BMW3.18İ idi. Zamanında 15000 dolara almış 17000 e satmıştım.
Abi sana yakısır bi bugatti ne bilim ferrari mclaren valla gözlükleridee taktımı offf ama en güzeli camaro ne araba beee.. ya söle sağlam bi türk arabası üretsek renolar gibi yoğurt kasesi gibi degilde böle güzel bişi zamanı geldi bence güzel olur valla şahsen bugatti alcak kadar param olsa onu almaz camarı alır modifiye ederim ciğeri yeter ciğeriii....
Bende BMW hayranıyım..görünüşü ve arabadaki ferrari gibi sesler beni denizdeymişim gibi boğuyor.BMW hem ucuz hemde bir okadar da hızlı ve sağlam..BMW kullanmayan anlamaz zaten...Bu dünyada en büyük BMW hayranı benim sandım ama benden daha sevenler varmış..:)
Ama kimseler BMDOL markayı bilmezler.
Abi bmdol ne ya bmw ile anadolumu ciftlestirdin google da bile cıkmıyo :D:D:D
Oniki kurt kim ben tanımıyorum yazarken biraz daha dikkatli olalım lütfen.. bmw güzel arabadır zaten ona bi lafımız yok ama ben camaro tarzı kükreyen arabaları seviyorum zevkler renkler tartısılmaz ama bm dol ne hala anlamıs degilim :D..
:D unutum yazmayı ben 50-70 yasına gelince bmw degilde gene camaro severim hocam araba modifyesiz son gazda burun kaldırıyor unutlulmazz bi canavar tabi allah bilir ne olcagını leno8 kardeşim :)
Abi bmdol ne ya bmw ile anadolumu ciftlestirdin google da bile cıkmıyo :D:D:Yaf nerden bildin adamım çiftleştirdiğimi.
Bir zamanlar hurda bi BMW vardı. Araba tamircisi bir arkadaşla bunu ortaklaşa çok ucuza aldık. Ama arabada ne motor kalmıştı ne de döşeme. Biz de eski bir anadolun motorunu BMW nin kasasına koyduk. Döşemeleri BMW ye uydurduk.
Arabanın kaporta BMW
Elektrik aksamı bmw
motor anadol. Döşemeler anadol.
Biz de arabaya BMDOL markasını koyduk.
Abi bmdol deyince aklıma ilk o geldi isim karısımı :D valla merak ettim nası bişeymiş fotosu olsa keske :D..
heimm abi nası yürüttünüz onu yaff baya para yemisdir o amca uğrasıda saymıyorum baya ugrastırmıstır :D
:D normal abi hangi modeldi arabanıız ?? bmdoll af buyur bmdoll işte :D valla cok merak ettim arabayı yaff :D yazık olmus :( ruhsat olsa güzel olurmus kırma bir araba süper valla ya :D
:D normal abi hangi modeldi arabanıız ?? bmdoll af buyur bmdoll işte :D valla cok merak ettim arabayı yaff :D yazık olmus :( ruhsat olsa güzel olurmus kırma bir araba süper valla ya :Arabada garip özellikler vardı. Kalkışta kağnı gibi ittire ittire kalkıyo ama motor devrini bulduktan sonra sanki arkadan birisi itiyormuş gibi roketliyordu. Ben pek anlamıyordum ama arkadaşın dediğine göre rectifiye edilmiş anadol motorundan dolayı böyle imiş. Motorun açılması saçılması gerekiyomuş.
Ama arabanın şasi ve motor numaraları farklı olduğu için ruhsat işi zor du. Daha sonra anladık ki her iki arabanın hurdadan da olsa satış belgeleri ve modifiye bilgileri ile müracaat edilmesi lazımmış. Ama arabayı satmıştık bilem.
:D mercedes gibi abi onlarda ağır kalkar sonra göz önünden kaybolurlar :D bu arada kaca sattınız merak ettim kar ettirdimi abi :D
:D:D su chip online kıl kaptım iyice abi imzalar bile uymiyi yaw videolarda calısmiyi ne olcak bizim halımız :D
Anaaa :D şimdi senin imzanda gitti okinkurt :D