Baba Vanga'nın kehaneti gerçekleşecek mi?

xExCaLiBuRx
29-08-2011, 20:02   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
595 mesaj

Bulgaristan'da halkın büyük bölümü, bu yıl yeni bir dünya savaşı çıkacağına inanıyor. Bulgarların yüreğine üçüncü dünya savaşı korkusunu salan ise öngördüklerinin çoğu gerçekleşen ünlü Bulgar kahin Baba Vanga'nın (Vanga Nine) son kehaneti.

1996 yılında vefat eden ve görme engelliolan Bulgaristan'ın Nostradamus'u ölümünden kısa süre önce, 2010 yılında tüm dünyayı saracak korkunç bir savaş çıkacağını ileri sürmüş ve şöyle demişti: 

"2010 yılında aralarında Hindistan'ın da bulunduğu 4 Asya ülkesinin liderlerine suikast düzenlenecek. Bu suikastlar büyük yankı uyandıracak ve 3. dünya savaşının çıkmasına neden olacak. Kasım ayında başlayacak olan 3.dünya savaşı 2014 yılına kadar devam edecek."

Hitler bile akıl danışmıştı

Gerçek adı Vangeliya Pandeva olan Baba Vanga, 31 Ocak 1911'de bugün Makedonya topraklarında bulunan Strumitza köyünde dünyaya geldi. 

16 yaşındayken bir fırtına sırasında yıldırım çarpması sonucu görme yeteneğini kaybeden Baba Vanga, bu tarihten sonra Orta Çağın ünlü kahini Nostradamus gibi, sonradan gerçek olan kehanetlerde bulunarak, uluslararası üne kavuştu. 

Hayattayken kehanetleri Bulgar hükümeti tarafından kaleme alınarak saklanan Baba Vanga'nın söylediklerinin büyük bülümü doğru çıktı. 

Baba Vanga, Bulgaristan'da 1989 yılında devrilen eski komünist diktatör Todor Jivkov dahil çok sayıda devlet adamını kehanetleri ile etkiledi.

İkinci Dünya Savaşı sırasında Nazi lideri Adolf Hitler tarafından bizzat ziyaret edilen, Rus gizli servisi KGB'nin bile tavsiyeler aldığı Baba Vanga, 1996 yılında 84 yaşında hayata veda etti. 

Neleri bildi?

Baba Vanga'nın kayıtlara geçen, gerçekleşmiş kehanetlerinden bazıları şöyle:

"İki çelik kuş kulelere çarpacak, gökyüzü aydınlanacak" (11 Eylül saldırıları) 

"Kursk su altında kalacak, bütün dünya arkasından ağlayacak" (2000 yılında 118 Rus askerine mezar olan denizaltının adı) 

"Vladimir'in (Putin) zaferi dünyada her şeyi etkileyecek" 

"İklimler değişecek" (küresel ısınma) 

"Amerika'nın 44'üncü başkanı siyah olacak. Siyahi liderin gelmesinden kısa süre sonra ülke büyük bir ekonomik krize girecek, dünyaya barış değil, felaket getirecek" 

Gelecekte neler olacak?

Baba Vanga'nın ölümünden önce kayıtlara geçirilen kehanetlerine göre gelecekte insanoğlunu zor günler bekliyor. 

Kanserin dalga dalga yayılmasından komünizmin dönüşüne kadar birçok konuda öngörüde bulunan Baba Vanga, 2012'de kıyametin kopmasından korkanlara da iyi haberler veriyor. 

Çünkü Baba Vanga'ya göre, dünyanın sonu 3797 yılında gelecek. 

Baba Vanga'nın gelecek ile ilgili kayıtlara geçmiş bazı kehanetleri ise şöyle: 

"2011 Radyoaktif dalgaların yoğunlaşması nedeniyle hayvan ve bitkiler yok olma noktasına gelecek. Müslüman ülkeler kimyasal silahlar kullanacak" 
"2014 İnsanlığın yarısı kanserle boğuşacak" 
"2016 Avrupa'nın nüfusu azalacak"
"2018 Dünyanın yeni hakimi Çin olacak" 
"2043 Müslüman bir devlet Avrupa'ya hükmedecek"
"2046 Hastalıklı her organın yerine yenisi yapılacak" 
"2076 Bütün dünyada sınıfsız bir komünizm sistemi yerleşecek" 
"2088 Bütün hastalıklar birkaç saniyede tedavi edilecek" 
"2097 Kimse yaşlanmayacak" 
"2167 Yeni bir din gelecek" 
"2304 Ay'ın tüm sırları çözülecek"
"3797 Dünyanın sonu gelecek. İnsanoğlu başka bir gezegene göçecek ve yeni bir hayat başlayacak" 

faceman
29-08-2011, 20:29   |  #2  
faceman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,588 mesaj

biz bu kadını arkadaşlarla 3 senedir konuşuyoz hiç bi sonuca varamadık valla bence teyze hafiften sakat kafadan :D

Mr.ED
29-08-2011, 20:30   |  #3  
Mr.ED avatarı
Yıllanmış Üye
417 mesaj

Sitelerden kopyala yapıştır olmuyor. :D

xExCaLiBuRx
29-08-2011, 20:48   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
595 mesaj

bEN Meraklıyım Bole Seylere Ama Pekde Inanmıyorum Açıkcası

okinkurt
30-08-2011, 01:45   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

sacma ya bu tür şeylere inanmam şahsen  Dünyanın sonu gelecek. İnsanoğlu başka bir gezegene göçecek ve yeni bir hayat başlayacak" maşallah baya ileri vites bi insanmış baya ileriyi göriyo töbe töbe ölmüş insanın arkasından konuşmakta istemiyorum ama coğu atma bi kısmı zaten bilinen teoriler.

Selçuk İslamoğlu
30-08-2011, 02:01   |  #6  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj

Hani 2010 geçti, dünya savaşı felan? Fitre, zekat?

okinkurt
30-08-2011, 19:29   |  #7  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

baba vangayı ilk duyunca aklıma ninja tospağalar geldi onlarda kava banga diyodu :D:D:D:D:

Kapalı Hesap (200174)
30-08-2011, 19:58   |  #8  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj

dünyanın sonu gelecek israfil a.s sur'a üflediğinde (kıyamet) kopacak tüm canlılar ölecek güneş yeryüzüne bir mızrak boyu yakın olacak ve tekrar dirildiklerinde medine'de toplanacaklar..bende böyle biliyorum
(kuran'ı' kerim'de böyle yazıyor çünkü...
valla bu baba vanga iskele babasımı neyse o işler boş işler Gülüş
ayrıca kıyametin ne zaman kopacağını allah c.c peygamberleri ve kitabı kuranı kerimde belirtmemiştir o günü sadece allah bilir..
o gün herkes dünya üzerinde yabtığı işler sonucu cennet cehennem le ödüllendirilecektir...
böyle şeylere inanmak iman zayıflığıdır allah katında aFFı olamaz yokturda zaten kitabımızda belirtilmiştir (nisa suresi )

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (221449) ~ 30 Ağustos 2011 20:02
faceman
30-08-2011, 20:01   |  #9  
faceman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,588 mesaj

ya o bu değilde bu kişi kadın adı baba vanga :D

Kapalı Hesap (200174)
30-08-2011, 20:05   |  #10  
Kapalı Hesap
3,759 mesaj
Alıntı: faceman  
ya o bu değilde bu kişi kadın adı baba vanga :
onu biliyom aga Kahkaha
bu kadının kendisine faydası yok gözleri galiba görmüyor o önce gözlerini açsın yiyorsa gücü Sinsi
BU KADIN PİS BİR ŞARLATAN'DAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL...

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (221449) ~ 30 Ağustos 2011 20:07
okinkurt
30-08-2011, 20:25   |  #11  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

acıcak vakti olmamıs kesko güc fazla gelmiş vefat etmiş :D psu yetmedi heralde :D:D:D:D:.

mesut53
30-08-2011, 21:02   |  #12  
mesut53 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
294 mesaj

"2167 Yeni bir din gelecek" kehanetini okuduğumda aklıma nedense şu sahne geldi http://facebookvideoindir.gen.tr ... -toplantisi-hq.html(dokuzuncu dakikadan sonrasını izleyin)

Kapalı Hesap (200174)
30-08-2011, 21:13   |  #13  
Kapalı Hesap
3,759 mesaj
Alıntı: mesut53  
"2167 Yeni bir din gelecek" kehanetini okuduğumda aklıma nedense şu sahne geldi http://facebookvideoindir.gen.tr ... -toplantisi-hq.html(dokuzuncu dakikadan sonrasını izleyin)

güzel kardeşim böyle boş laflarla videolarla beyninizi doldurmayın ..
alllah katında tek din islam'dır bunun dışındaki dinler yalandan başka bir şey değildir

neyse ya herkes kendi bacağından asılır Gülüş

kuran'dada bundan bahsetmektedir..
            Tarih        boyunca çeşitli kavimlere peygamberler gönderilmiştir.        Allah'ın elçileri, gönderildikleri kavimleri doğru        yola davet etmişler ve onlara hak dini tebliğ etmişlerdir.        Bugün ise insanlar, geçmişte elçilerle beraber        birbirinden farklı birçok dinin gönderildiğini düşünmektedirler.        Oysa bu son derece yanlış bir düşüncedir. Çünkü        Allah'ın farklı dönemlerde farklı kavimlere gönderdiği        din aslında tektir. Örneğin Hz. İsa kendinden önceki        dinin bazı yasaklarını kaldırmıştır. Ama temelde        Allah'ın gönderdiği dinler arasında çok büyük        farklılıklar yoktur. Geçmiş peygamberlere gönderilen        de, Hz. Musa'ya, Hz. İsa'ya vahyedilen de ve hatta son        peygamber olan Hz. Muhammed'e indirilen de aynı dindir:

De ki: "Biz Allah'a, bize indirilene, İbrahim, İsmail,        İshak, Yakup ve torunlarına indirilene, Musa'ya, İsa'ya        ve peygamberlere Rablerinden verilenlere iman ettik.        Onlardan hiçbiri arasında ayrılık gözetmeyiz. Ve biz        O'na teslim olmuşlarız." Kim İslam'dan başka bir        din ararsa asla ondan kabul edilmez. O, ahirette de kayba        uğrayanlardandır. (Al-i İmran Suresi, 84-85)
        Ayette bildirildiği gibi Allah'ın insanlara gönderdiği        hak din İslam'dır. Kuran'dan anladığımız, tüm        peygamberlerin ortak bir dini kavimlerine tebliğ        ettikleridir. Kuran'da bu gerçeğe aşağıdaki ayetle        de dikkat çekilmiştir:

O: "Dini dosdoğru ayakta tutun ve onda ayrılığa        düşmeyin" diye dinden Nuh'a vasiyet ettiğini ve        sana vahyettiğimizi, İbrahim'e, Musa'ya ve İsa'ya        vasiyet ettiğimizi sizin için de teşri' etti (bir şeriat        kıldı). Senin kendilerini çağırdığın şey, müşriklere        ağır geldi. Allah, dilediğini buna seçer ve içten        kendisine yöneleni hidayete erdirir. (Şura Suresi, 13)
        Bir başka ayette ise "... size din olarak İslam'ı        seçip-beğendim..." (Maide Suresi, 3) denmektedir.        Allah kendi katında seçip beğendiği bu dini zaman içinde        tüm kavimlere göndermiş ve elçileri aracılığıyla        tüm insanları uyarmıştır. Hak dinin tebliğ edildiği        her insan, Allah'ın elçileri aracılığıyla davet        ettiği bu dine uymakla yükümlü tutulmuştur.
        Ancak kendilerine hak dini tebliğ eden elçiler geldiğinde        bazı kavimler onlara uymuş, bazıları ise inkar etmişlerdir.        Bir kısmı da peygamberin ölümünden bir süre sonra        dejenerasyon yaşamış ve hak dini terk ederek bir takım        sapkın inançlara yönelmişlerdir. Bu gerçek Kuran'da        şöyle haber verilmiştir:

Hiç şüphesiz din, Allah katında İslam'dır. Kitap        verilenler, ancak kendilerine ilim geldikten sonra,        aralarındaki "kıskançlık ve hakka başkaldırma"        (bağy) yüzünden ayrılığa düştüler. Kim Allah'ın        ayetlerini inkar ederse, (bilsin ki) gerçekten Allah,        hesabı pek çabuk görendir. (Al-i İmran Suresi, 19)
        Kendilerine gelen dinden kopup uzaklaştığı bildirilen        kavimlerden biri İsrailoğulları'dır. Kuran'da haber        verildiğine göre Allah, İsrailoğulları'na birçok        peygamber göndermiş ve onlara hak dini tebliğ ettirmiştir.        Ancak onlar her seferinde peygambere baş kaldırmış        veya peygamberin ölümünün ardından hak dini bozup,        sapkın bir inanca dönüştürmüşlerdir. Hatta        Kuran'da Hz. Musa henüz hayattayken, aralarından kısa        bir süreliğine ayrıldığında dahi, İsrailoğulları'nın        putlara tapmaya yöneldikleri haber verilmiştir. (Taha        Suresi, 83-94) Hz. Musa'nın arkasından da hak dinden        uzaklaşıp sapkın bir yola giren İsrailoğulları'nı        uyarıp korkutması için Allah, çeşitli peygamberler göndermiştir.        Bunlardan birisi de Hz. İsa'dır.
        Hz. İsa, yaşamı boyunca İsrailoğulları'nı, Allah'ın        indirdiği dinin aslını yaşamaya ve samimi birer kul        olmaya çağırmıştır.
        Onlara, tahrif edilmiş olan Tevrat'ın gerçek hükümlerini        doğrulayan İncil'i öğretmiştir. Hak dini dejenere        etmiş hahamların, kalıplaşmış ve tekdüzeleşmiş        öğretilerini eleştirerek, onların çıkar elde etmek        için dine dahil ettikleri kuralları ortadan kaldırmıştır.        Tüm insanları Allah'ın birliğine, gerçek samimiyete        ve güzel ahlakı yaşamaya çağırmıştır. Bu gerçeği        Allah bize Kuran'da şöyle bildirmektedir:

(Hz. İsa:)"Benden önceki Tevrat'ı doğrulamak ve        size haram kılınan bazı şeyleri helal kılmak üzere        size Rabbinizden bir ayetle geldim. Artık Allah'tan        korkup bana itaat edin." (Al-i İmran Suresi, 50)
        Ancak Hz. İsa'nın dünyadan ayrılmasından bir müddet        sonra, bu kez onu kabul eden İseviler dinlerini dejenere        etmeye başlamış ve putperest bir takım inançlardan        etkilenerek İncil'de yer almadığı halde,        "teslis" (Baba, oğul ve kutsal ruh) inancını        ortaya atmış, "Hıristiyanlık" adı altında,        bambaşka bir din yaşamaya başlamışlardır. Bugün dünya        nüfusunun dörtte birine hakim olan ve bir anlamda dünyaya        yön veren bu dinin öğreticisi her ne kadar Hz. İsa        olarak bilinse de, bu doğru değildir. Hz. İsa'nın        getirdiği hak din, tahrif edilmiştir. Bugün elimize        ulaşabilen İnciller ise, Hz. İsa'dan çok uzun seneler        sonra kimliği belirsiz kişiler tarafından yazılmış        ve sonraki dönemlerde yaşamış olan tarihçiler tarafından        toparlanmıştır. Dolayısıyla Hıristiyanlık, Allah'ın        Hz. İsa'ya indirdiği hak dinden tamamen uzaklaşmıştır.        
        Allah, Hz. İsa'nın ardından hak dini yeniden tüm dünyaya        tebliğ etmesi için, başka bir kavim içinden bir        peygamber göndermiş ve ona kıyamete kadar hiçbir şekilde        bozulmayacağını vaat ettiği hak kitabı indirmiştir.        Allah'ın insanlar için seçip beğendiği dini yeryüzüne        tebliğ etmek için gönderdiği bu son peygamber Hz.        Muhammed, ona vahyettiği kitap ise Kuran'dır.

Kuran tüm insanlığa gönderilmiş, doğudan batıya,        kuzeyden güneye tüm ülkelerdeki insanların sorumlu        olduğu ve hesap günü sorguya çekilecekleri kitaptır.        Özellikle günümüzde gelişen teknoloji ile tüm dünya        ülkeleri birleşmiş ve bir anlamda tek kavim halini almışlardır.        Bu yüzden bugün dünya üzerinde Kuran'ın varlığından        haberdar olmayan, onunla bildirilen İslam'ı tanımayan        insan yok gibidir. Ancak tüm bunlara rağmen dünya        insanlarının yalnızca belli bir kısmı Kuran'a iman        etmektedir. Ona iman edenlerin büyük bir kısmı da        Kuran'da bildirilen hak dini gereği gibi yaşamamaktadır.        

İşte bu çarpık durumun düzeltilmesi için, Hz. İsa'nın        dünyaya bir kez daha gelmesi ve insanları hak kitap        olan Kuran'a çağırması beklenmektedir. Bu, Allah'ın        Kuran'da müslümanlara vaat ettiği bir müjdedir. Hz.        İsa, ilerleyen bölümlerde de görüleceği gibi, Allah        katına ölmeden yükseltilmiştir. Ve bir zaman sonra        tekrar gelerek İslam dinini yeryüzüne hakim edeceği        bildirilmiştir. Tüm Hıristiyan ve Müslüman alemi, yüzyıllardır        bu kutlu misafiri karşılamak ve tarihte ona karşı işlenen        hataları bir kez daha tekrarlamamak için hazırlık        yapmaktadır.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (221449) ~ 30 Ağustos 2011 21:16
mesut53
30-08-2011, 21:21   |  #14  
mesut53 avatarı
Yıllanmış Üye
294 mesaj

hemşerim ben ne diyorum sen ne diyosun ? adam orda dini kitabı olmayan paraya tapan adamların varlığına vurgu yapıyor .

Kapalı Hesap (200174)
30-08-2011, 21:43   |  #15  
Kapalı Hesap
3,759 mesaj
hemşerim ben ne diyorum sen ne diyosun ? adam orda dini kitabı olmayan paraya tapan adamların varlığına vurgu yapıyor .
senin ne demek istediğini anladım sorun yok
ama sence 2167 yılına  dünya gidecekmi ? bence gitmeyecek ama ALLAH BİLİR orasını
ahir zaman alametlerinden 2 si gerçekleşti

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (221449) ~ 30 Ağustos 2011 21:47
mesut53
30-08-2011, 21:55   |  #16  
mesut53 avatarı
Yıllanmış Üye
294 mesaj
Alıntı: kesko  
senin ne demek istediğini anladım sorun yok
ama sence 2167 yılına  dünya gidecekmi ?
sence ahir zaman alametlerinden kaç tanesi oluştu?
sadece deccaal denen kuranda bahsedilen kafirin gelip insanları dinden sapıtıp yeryüzüne felaket getirmesi kaldı
diğer 2 si oldu zaten zina arttı,haram arttı,
benim kendi düşüncem bu dünya senin o dediğin yılı görmeyecek
ALLAH BİLİR....
birde şşu var yahudiler müslümanları kıracak zaten kırıyor israil filistini müslümanlarla hristiyanlar savaşa girdimi en son vakada gerçekleşecektir şu kitabı açın okuyun beaw...
rabbim süslük indirmedi
Hayır ilk mesajında anlamadın ..
2167 de dünya gidecek yada yeni bir din gelecek diye birşey mi söyledim? yada sen öylemi anladın?
Haklısın 2167'yi görmeyeceğine katılıyorum bende ..
Benim anlatmaya çalıştığım durum orda masanın üzerine konulan para ..
Birde gözünü seveyim kopyala yapıştır yapıp din üzerinden bana ayar vermeye çalışma ..

Kapalı Hesap (200174)
30-08-2011, 21:56   |  #17  
Kapalı Hesap
3,759 mesaj
Hayır ilk mesajında anlamadın ..
2167 de dünya gidecek yada yeni bir din gelecek diye birşey mi söyledim? yada sen öylemi anladın?
Haklısın 2167'yi görmeyeceğine katılıyorum bende ..
Benim anlatmaya çalıştığım durum orda masanın üzerine konulan para ..
Birde gözünü seveyim kopyala yapıştır yapıp din üzerinden bana ayar vermeye çalışma ..
evet kopyala yapıştır diyanetin resmi sitesinden bunun yanında 3 yıl imam hatip okumuşlum var (bir cami hocası kadar bilirim) yani diyorumki yazmaya üşendim.. ev zaten dolu Gülüş
(bakma bayan kuaförü olduk sevdiğim mesleği yabıyorum..Saygılar bu arda bayramını en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olması dileğiyle nice bayramlara....nasip etsin rabbbim..

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (221449) ~ 30 Ağustos 2011 22:00
mesut53
30-08-2011, 22:23   |  #18  
mesut53 avatarı
Yıllanmış Üye
294 mesaj
Alıntı: kesko  
evet kopyala yapıştır diyanetin resmi sitesinden bunun yanında 3 yıl imam hatip okumuşlum var (bir cami hocası kadar bilirim) yani diyorumki yazmaya üşendim.. ev zaten dolu Gülüş
(bakma bayan kuaförü olduk sevdiğim mesleği yabıyorum..Saygılar bu arda bayramını en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olması dileğiyle nice bayramlara....nasip etsin rabbbim..
eyvallah kardeşim Allah razı olsun bende senin bayramını en içten dileklerimle kutlarım inşallah kırmamışımdır seni .. Ne mutlu sana İHL mezunusun ..Bizim Karadeniz insanının dini konulardaki hassasiyetini zaten bilirsin .. Hayırlı işler bol kazançlar dilerim ..

Son Düzenleme: mesut53 ~ 30 Ağustos 2011 22:25
Kapalı Hesap (200174)
30-08-2011, 23:40   |  #19  
Kapalı Hesap
3,759 mesaj
eyvallah kardeşim Allah razı olsun bende senin bayramını en içten dileklerimle kutlarım inşallah kırmamışımdır seni .. Ne mutlu sana İHL mezunusun ..Bizim Karadeniz insanının dini konulardaki hassasiyetini zaten bilirsin .. Hayırlı işler bol kazançlar dilerim ..

Crysis2
03-09-2011, 15:03   |  #20  
Crysis2 avatarı
Yıllanmış Üye
179 mesaj
Alıntı: okinkurt  
baba vangayı ilk duyunca aklıma ninja tospağalar geldi onlarda kava banga diyodu :D:D:D:D:
Hahahaha :D

Castieltr
03-09-2011, 15:18   |  #21  
Castieltr avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
384 mesaj
Alıntı: okinkurt  
hauısdhasdhuıhsd abi nedir bu ya koptum :D çocukluğum aklıma geldi

Kapalı Hesap (200174)
03-09-2011, 15:44   |  #22  
Kapalı Hesap
3,759 mesaj

okinkurt hacı allah neşeni bozmasın bu esprici yanın çok güzel bir şey GülüşSinsi

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (221449) ~ 03 Eylül 2011 15:45
ECHELON_
03-09-2011, 18:28   |  #23  
Yıllanmış Üye
1,644 mesaj

bende kehanette bulunuyorum anymous facebooka saldıracak ortamı darma dağın edecek henüz bana yıldırım çarpmadı ama.