Backdoor.TDSS.asz
Backdoor.TDSS.atb
Backdoor.TDSS.ade
bu virüsler nasıl silinir
bide spyware doctor programını full nerden indirebilirim
Eğer sistemine daha önce Spyware Doctor yüklemediysen , kendi sitesinden indir ve kur. Sonra aşadığa verdiğim lisansı gir..Full kullanırsın. Kolay gelsin.
License Name: michael tan
License Code: serial paylaşımı yasaktır!
Şayet bir sorun yaşarsan yine yaz. Yardımcı olurum sana. Kolay gelsin
KrazkyEğer sistemine daha önce Spyware Doctor yüklemediysen , kendi sitesinden indir ve kur. Sonra aşadığa verdiğim lisansı gir..Full kullanırsın. Kolay gelsin.arkadaşım anlıyorum yardımcı olmak istiyorsun ama forum kuraalları gereği bu yaptığın paylaşım yasak.
License Code: serial paylaşımı yasaktır!Şayet bir sorun yaşarsan yine yaz. Yardımcı olurum sana. Kolay
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 01 Aralık 2008 21:05
kyliearkadaşım anlıyorum yardımcı olmak istiyorsun ama forum kuraalları gereği bu yaptığın paylaşım yasak.Tamam arkadaşım uyardığın için teşekkür ederim. Biraz daha dikkat ederim.
KrazkyEğer sistemine daha önce Spyware Doctor yüklemediysen , kendi sitesinden indir ve kur. Sonra aşadığa verdiğim lisansı gir..Full kullanırsın. Kolay gelsin.arkadaşım teşekkürler ben sana adresimi vreim ordan ver bana serial fln oke forum kuralları gereği yasak Xd thunch_ynk@hotmail.com
License Code: serial paylaşımı yasaktır!Şayet bir sorun yaşarsan yine yaz. Yardımcı olurum sana. Kolay
S.W.A.Tarkadaşım teşekkürler ben sana adresimi vreim ordan ver bana serial fln oke forum kuralları gereği yasak Xd thunch_ynk@hotmail.comSon durum nedir. Full yapabildin mi?