dergimizin bu ay vermiş olduğu bu programı, DVD nin neresinde olduğunu bilen var mı?
Backtrack4
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.evett, bende bulamadım
2 dvd yide arattım backtrak olsun iso olsun yok bişi , 59 syfy dı dvd den BackTrack.ISO diye bulabilirsiniz diyor, yok kine yok,
chip bize backtrack göndert,,,,
Backtrack program değil İşletim Sistemidir,Linux tabanlı olup içinde Kablosuz ağları kırma araçları falan bulundurur dvdim olmadığı içinonu biliyoruz backtrack 4 işimize yarıyacakki arıyoruz çözüm olacak cevaplar verseniz daha iyi olur ...
aynı sorun bendede var backtrack 4 ü dvd den indirebileceğimizi derginin 56.sayfasında son paragrafın sonunda belirtmektedir...
Merhaba,
This is nice. Ama sana konu tanımlamak şekilde, iyi ama .. olmalıdır şekilde think Sen ve iyi her şey ama ortasında gerçek konu bırakın ve belirli bir konu üzerinde .. başlamış odak yoktu kapağı başlatmak Ama üzerinde tüm iyi. Ve ben bir öğrenci ve farklı yaptım am ... ... ... ... .... Bu iyi ama de öğretti. Umut daha konularının taraftan tartışmak olacaktır. Iyi günler.
-----------------------------
1z0-042 | 1z0-043 | 1z0-047 | 1z0-050
ya bişey dicem. kablosuz ağları kırmak falan bi çeşit hırsızlık neden böyle bir şeye ihtiyaç duyduklarını anlayamıyorm.