Backtrack5 r3 işletim sistemi kullanıyorum wireless ağlarını monitör moduna aldğımızda modemleri belirli kriterlere göremi seçiyor yoksa sinyal gücüne göre mi? Bunu sormamın nedeni bilindiği üzere backtrack işletim çoğu zaman wireless ağlarını kırmak için kullanılıyor sorunum bununla ilgili.Wpa2-psk korumalı bir modemin reaver ile modemin wps pin bulmaya çalışıyorum ve amacım sadece bir modem diğerleri beni ilgilendirmiyor ama kırmayı düşündüğüm modemin markası Ruckus haliyle biraz sağlam modem monitör moduna nasıl alabilirim?
Backtrack5 r3
yasa dışı bişiy istemiyorum sadece çalışma mantığını sormuştum yani neye göre düzenliyor diye.Sonuçta oda bir linux.
Yasa disi deil demissin bu olay yasadisi ama soyle soyleyeyim youtube de wpa2 kirma ile ilgili videolar mevcut ve yine sorun yasarsaniz pm atin yardimci olayim...son olarak backtrack 5 r3 u de brakalim artik kali zamani ;)
Yasa disi deil demissin bu olay yasadisi ama soyle soyleyeyim youtube de wpa2 kirma ile ilgili videolar mevcut ve yine sorun yasarsaniz pm atin yardimci olayim...son olarak backtrack 5 r3 u sadece wifi sifresi kirmada kullanilmiyor istersen sype kurup chat de yapabilirsin ve brakalim artik bt yi kali zamani yenilik her zaman iyidir ;)
Yasa dışı, şifre kırma deilde çalışma mantığını kasıt etmiştim.Fakat sornum donanımla ilgiliymiş galiba uğraştığım modem sağlam bir modemmiş ruckus modemlere deniyen bile yok yani internette.Bu arada sadece wifi şifresi kırılıyor dememiştim yanlış anlamışsın çoğunlukla demiştim çünkü bt ile hertürlü hack yapılabiliyor veya yeni bir linux dağıtımını kullanmak istiyorsun bunu kullanabilirsin.
http://hadibirlikteyapalim.blogs ... awpa2-100-krma.html burda yrıntılı acıklamalar var