Merhabalar.250 GB Western Digital Sata Harddisk'im Var.Fdisk Olsun Low Level Format Olsun...Bütün Formatları Denedim Ama Bad Sector'lü Alanları Kapatamadım :S.Gerçi Bad Sector Fiziksel Bir Olay, Kurtarılamaz...Resim Aşağıda, HD Tune İle Test Ettim... ;
[/url]
Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us
Sağlam Alanları Nasıl Alabilirim?Yani Kaç GB'tı Sağlam Kalmıştır Tahmin Edemiyorum Ama...
Bad Sector Sorunu...!
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
141 mesaj
Son Düzenleme: Hypernova ~ 10 Kasım 2010 11:02
son %40 hasarlı görünüyor taramaya göre... tüm partitionları kaldırıp yeniden partition oluştururken ilk bölüm olarak 100-110 gb arası bir bölüm oluşturmaya çalış. büyük ihtimalle sağlam oluşacaktır. oluşursa sadece o bölümü biçimlendirip kullanırsın.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
141 mesaj
130 GB'tını Alabildim, Gerisi Bad Sector Dolu "30GB C:/Windows - 100GB D:/Depo" Olarak Ayarladım...Partition Magic İle "ChkDsk" Ve "Hataları Denetle" Yaptım 0 Bozuk Buldu.Ama Kafama Takılan Bi Sorun Var?Bilgisayar Her Açılışında Harddisk'in İçindeki Kafa Bad Sectorlu Alandan Geçiyor Yani Daha Kötüye Gidiyor :S 130 GB Tamam Ama Gerisini Nasıl Kapatabilirim Birdaha Geri Dönüşülmeyecek Şekilde ? Varmıdır Böyle Bişey?
Son Düzenleme: Hypernova ~ 12 Kasım 2010 10:13