Bağımsız AntiVirüs Karşılaştırmaları (Mayıs 2008)
- 1
- 2
pek dogru oldugunu sanmıyrm sonuçların.
Farklı testlerde hiç alakası olmayan sonuçlar ortaya çıkıyor ilginç
kav bu kadar kötümüymüş yani?!:S
bağımsız olduğundan kaynaklanıyor bence
Bence ilginç değil, Avira son testlerde hep üst sıralarda, versiyon değişikliklerinde bazı yazılımlar aynı performansı yakalayamıyorlar.
Ör:ESET NOD32 3.0'a geçti ve ürün 2.7'nin performansının altına düştü.
demekki son sürüm her zaman en iyi sürüm demek degilmiş..
Kasper en iyi alani zaten virus korumasiydi rootkit, spyware, malware icin her zaman yetersizdi sasilacak ne var bunda anlamiyorum.
Kasper özellikleri arttikca iyi yaptigi konuda zayif kalmaya basladi Norton olma yolunda devam ediyor.
ilginc bir seyde görmüyorum Avira program hafif sisirilmemis ve iyi bir tarama ve online moduyla yazilmis zaman icinde Avirada özellikleri cogaldikca yetersiz kalmaya baslar zaten malware ve spyware konusunda Avira korumuyor.
Ama Avast ve Nod32 bakarak Kaspersky 1000 kat daha iyidir.
mancukyaKasper en iyi alani zaten virus korumasiydi rootkit, spyware, malware icin her zaman yetersizdi sasilacak ne var bunda anlamiyorum.hepsini kullandın mı?
Kasper özellikleri arttikca iyi yaptigi konuda zayif kalmaya basladi Norton olma yolunda devam ediyor.
ilginc bir seyde görmüyorum Avira program hafif sisirilmemis ve iyi bir tarama ve online moduyla yazilmis zaman icinde Avirada özellikleri cogaldikca yetersiz kalmaya baslar zaten malware ve spyware konusunda Avira korumuyor.
Ama Avast ve Nod32 bakarak Kaspersky 1000 kat daha iyidir.Son Düzenleme: _AFD_ ~ 07 Haziran 2008 10:14
Number of false positives in anlamı nedir?
Test sonuçlarında ve pek çok yerde gördüm
2007 senesinde Kaspersky ve NOD32 en iyilerdi. Şimdi devir değişti. Tabularınızı yıkmaya başlayın.
KIZILSUNGUR2007 senesinde Kaspersky ve NOD32 en iyilerdi. Şimdi devir değişti. Tabularınızı yıkmaya başlayın.ben bitdefender kullanıyorum.geçen senede en iyileri arasında 1.ci olarak bitdefender vardı. en son istanbul üni den aldılar ödül snrm en iyi av seçildiler.
Recep BaltaşBu arada dikkatinizi çekerim sıralama yok. Kaspersky'nin sonda olması sonuncu olduğu için değil.yok ben aldıgı puana bakarak soyledim zaten
Elimde bulunan 6000 virüsle bir test yaptım.
Nod32.......................5579
Kaspersky..................5703
Avira Premium.............5760
tane zararlı buldu.
İsteyene de bu 6000 zararlıyı gönderirim.Sıkıştırılmış dosya içerisindedir.
Birçok kişi kabul etmeyebilir ama durumlar 1 yıl önceki gibi değil malesef kısaca size teste takip tuttukları programlar hakkında bilgi vereyim Avira 2 yıldan beridir çok yüksek çıkışta bulunan Antivir ve Avira firmalarının birleşmesiyle ortaya çıkan bir antivirüstür.Antiviri eskiler bilir.G Data Security 3 tane arama motorunu kullanır bu yüzden sistemi çok kasar.Avast firması kara lekeyi üzerinden atmak için 1 yıldan beri yoğun çalışmakta ve bu testlere yansımaktadır.Kendilerini iyileştirmeye çalışmaktadırlar.Kaspersky ise 7.0 versiyonunu geçebilecek bir çok antivirüs firması bulunmaktaki bunun nedeni sürümün biraz eski olmasından ve düşüşe geçmesinden kaynaklanmakta ben bu testte hiçbir tarafcılık göremedim tamamen normal sonuçlar kutlarım testi yapanı.
KIS kullananların sorunlarını çözmekten fenalık geldi forumlarda "Makinama virüs bulaştıııığğ" "Windows'um açılmıyooooo" gibi.
ben de yeni bir bakış açısı getireyim ve diyeyim ki trust en güzeli...
:)
cent_cezakaspersky görüp görebileceğiniz en iyi antivürüstür... bu nu bill gates amcada söBen bill gates'in söylediği çoğu şeye inanmıyorum. Ama yinede Kaspersky diyorum ;)
- 1
- 2