slm arkdaslar öncelikle sorunumu belirtmek isitiyorum win 7 kullanısıyım benim internet baglantım sayfalar arasında dolasırken yada yeni bi sayfa acmaya falan kalktıgım da baglantı kopuyor ve tekrar ağ bağlantılarına girip yerel ağ baglantısını devre dısı bırakıp tekrar aktif ettiyim zaman geliyor bu aralar bu durum sinirlerimi cok bozdu sizce sebebi ne olablir modemle ilgli bi sıkıntım yok çünkü iki kullanıyoruz arkadasda baglantı kopması olmuyor ağ kablosunuda yeni aldık devamlı baglantı var ama benim baglantı gidiyor acele bi yardım ederseniz sevnirim şimdiden yardımlarınız için tsk ederim... saygılar.....
bağlantı 5-10 dk bi kopup duruyor
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
slm arkdaslar öncelikle sorunumu belirtmek isitiyorum win 7 kullanısıyım benim internet baglantım sayfalar arasında dolasırken yada yeni bi sayfa acmaya falan kalktıgım da baglantı kopuyor ve tekrar ağ bağlantılarına girip yerel ağ baglantısını devre dısı bırakıp tekrar aktif ettiyim zaman geliyor bu aralar bu durum sinirlerimi cok bozdu sizce sebebi ne olablir modemle ilgli bi sıkıntım yok çünkü iki kullanıyoruz arkadasda baglantı kopması olmuyor ağ kablosunuda yeni aldık devamlı baglantı var ama benim baglantı gidiyor acele bi yardım ederseniz sevnirim şimdiden yardımlarınız için tsk ederim... saygılar.....Merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum bugün olmaya başladı daha önceden sorun yoktu.Web sayfalarına girmeye çalıştığım zaman internet kopuyor, win 7 kullanıyorum siz çözüm buldunuz mu buna?