bağlantı 5-10 dk bi kopup duruyor

copy_64
16-08-2010, 22:16   |  #1  
copy_64 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
370 mesaj

slm arkdaslar öncelikle sorunumu belirtmek isitiyorum win 7 kullanısıyım benim internet baglantım sayfalar arasında dolasırken yada yeni bi sayfa acmaya falan kalktıgım da baglantı kopuyor ve tekrar ağ bağlantılarına girip yerel ağ baglantısını devre dısı bırakıp tekrar aktif ettiyim zaman geliyor bu aralar bu durum sinirlerimi cok bozdu sizce sebebi ne olablir modemle ilgli bi sıkıntım yok çünkü iki kullanıyoruz arkadasda baglantı kopması olmuyor ağ kablosunuda yeni aldık devamlı baglantı var ama benim baglantı gidiyor acele bi  yardım ederseniz sevnirim şimdiden yardımlarınız için tsk ederim... saygılar.....

secfur
16-08-2010, 23:11   |  #2  
secfur avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
375 mesaj

http://support.microsoft.com/kb/175500/tr

bu adreste microsoftun çıkardığı fix var bunu bir dene

copy_64
16-08-2010, 23:44   |  #3  
copy_64 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
370 mesaj

firefox kullanıyorum ama

x-men-x
27-08-2010, 18:32   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Alıntı: copy_64  
slm arkdaslar öncelikle sorunumu belirtmek isitiyorum win 7 kullanısıyım benim internet baglantım sayfalar arasında dolasırken yada yeni bi sayfa acmaya falan kalktıgım da baglantı kopuyor ve tekrar ağ bağlantılarına girip yerel ağ baglantısını devre dısı bırakıp tekrar aktif ettiyim zaman geliyor bu aralar bu durum sinirlerimi cok bozdu sizce sebebi ne olablir modemle ilgli bi sıkıntım yok çünkü iki kullanıyoruz arkadasda baglantı kopması olmuyor ağ kablosunuda yeni aldık devamlı baglantı var ama benim baglantı gidiyor acele bi  yardım ederseniz sevnirim şimdiden yardımlarınız için tsk ederim... saygılar.....
Merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum bugün olmaya başladı daha önceden sorun yoktu.Web sayfalarına girmeye çalıştığım zaman internet kopuyor, win 7 kullanıyorum siz çözüm buldunuz mu buna?