baglanti_sorunu sormuş:
Yaklaşık 1 ay önce internete bağlandım,ama bağlandığımdan beri ortalama her 5-6 saatte bir explorer ya da firefox fark etmiyor şu uyarı ile karşılaşıyorum "Bağlantı girişimi başarısız" ancak bu uyarı olduğu esnada modem ışıklarında (Airties Rt-205)herhangi bir sorun yok ve internete bağlı görünüyorum,ayrica bu uyari belirdiği anda o sırada internete bağlı olan mirc,msn,torrent vb. programlarda herhangi bir bağlantı sorunu olmuyor ,başlarda torrent programımdan kaynaklandığını düşündüm ancak bu sorun torrenti hiç kullanmadığım zamanlarda da oluştu,bu sorunla karşılaştığım anlarda modemi adaptorden çekip tekrar taktım ancak sorun gene çözülmedi,bazen 5 dk içinde kendine kendine düzeliyor bazense 1 saat düzelmediği oluyor,eğer pc'ye reset atarsam anında düzeliyor ve sorun kalmıyor,ama her 5-6 saatte bir reset atmaktan yoruldum.İnternetten biraz araştırdım ve yabancı bir sitede sorun çözümü olarak c:'de "netsh winsock reset" komutu ile sorunun çözülebileceği bu soruna herhangi bir spyware silinmesi ya da benzeri bir durumda oluşabilen değişikliklerin yol açtığı yazıyordu ,ancak bu da fayda etmedi,Yardımcı olursanız çok sevinirim
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
Asus F3jc
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; tr; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1