arkadaşlar 1 hafta önce 1 modem aldım bağlantı kopuyor die deiştirdim şimdi başka bir modem aldım markası starcom bundfada devamlı baglantı kesilio 10 dakada bir ne yapmak lazım adaptorden olabilirmi....
bağlantı kopuyor yardımm??
laptopmu kullanıyon sen Baglantıları kontrol ewt sprıntır girişlerini kontrol et olmaddı ya türkte4lkoma 444 03 75 arıyarak nedne kaynakalandını ögren yada modemi servisine götür
Kardeşim starcom nedir??? Hiç duymadım..İşportadan mı aldın ????
Saygılar,
hocam valla başak bilgisayarda çalışı bu masaustu pc nası olcak analmadım eternet kablosunda olbabilirmi bişey
İki modemin de aynı sorunu çıkarması pek olası değil.Ethernet bağlantısı sorunsuz bir bağlantıdır genelde. En güzeli ttnet i ara 444 0 375 hattını bi kontrol ettir. Ethernet kabloları pek sorun çıkarmaz ama...evde bi yedeğin varsa onu da bi değiştir.Olmadı modemi fabrika ayarlarına resetle ..yeniden kur...
Eğer modemi nin ithalatçısının ya da teknik servisinin telefonları varsa onlara danış...Ürünlerine destek vermek zorundalar.
Kolay gelsin
Saygılar,
eyvallah saolun beyley adsl de problem varmış ama yapamadılar hala ....e tabi çok çalışıolar ..tükiyeye gelemsi bi dert kullanması bi dert valla bağlancam 146 dan......
SAYgılar.....
Valla bende de aynı sorun var.Airties RT-101 vardı gönderdim RT-102 geldi aynı problemi yaptı.Telekomu aradım bişiler yaptılar ama degişen bişi olmadı bazen bi baglanıyo kopmuyo bazende insanı delirtircesine 1dk 2dk 10dk gibi aralıklarla kopuyo uyuz oluyorum...Bazen düşünüyorumda TTNeT ten Superonline a mı geçsem diye...
Benim de benzer bir sorunum var.
Zyxel modemim var.Kablosuz bağlantı kurdum, internet bağlantısı 10dk.20dk. bazen 1 saat te gidiyor.
Ayrıca benim diğer bi sorunum bunla alakalı olabilir mi bilmiyorum; Ekranın sağ alt köşesinde sinyal gücü; mükemmel
Hız, 54 mbps
olan yerde Bu hız sürekli değişiyor, 1.0Mbps'ye kadar düşüyor bazen sonra tekrar yükseliyor.
Acaba bunun nedeni ne olabilir?
yardımcı olursanız sevinirim.Saygılarla
yakınıda herhangi manyetik alan oluşturacak mikrodlgafırın gibi mesela bir alet edevat varmı varsa etkiler
Zor modemdir Zyxel. Ben de 661 hw kullanıyorum ....yoluna koyana kadar akla karayı seçtim. Sorunun devam ederse Zyxel TR de Mülayim Arslan var ..onunla görüşebilirsin. Yardımcı ve konuyu bilen ve de ilgili bir insan .
Saygılar...
NOT: İyi tarafı ...ürünlerinin arkasında dururlar..
Saygılar,
valla beyler benim problem baglantodanmış yaptılar modemle ilgili bir sıkıntım yok ...bu pc deki hoparlorler bile baglantıyı ekliyor birde adptoru kontrol edin....saygılarr
Bak ben manyetik alanın modemin sinyallerini bozacağını bilmiyodum. Ne aptalmışım modem direk speakerın yanında duruyo
öhhhhh bana