Arkadaşlar ben normal bir blok açamadığım için buradan soruyorum.
Kısaca sorunu söyle anlata bilirim. Yakın bir zaman içerisinde dedemdenin kullanmadığı eski bir bilgisayar edindim. Gayet güzel çalıştığını gördükten sonrada internete bağlıyıp bilgisayara yararlı birkaç program indirip temizliyim dedim. Sertifika bulunamadı diye bir hata verdini gördüm. Hata şifreyi yanlış yazdığımdan yada benzer bir insan hatasından kaynaklanıyor olabilir diye bir iki sefer daha bağlanmayı denedim. Sonuç değişmedi. Bu arada söylemek gerekirse bilgisayar çöplük gibi ve dosyalarla zaten az olan hafıza yeri dolmuş ama uygulamaların gereksiz olanlarını sildiğime razmen diskin hala yarısından fazlası dolu. Masa üstünde hata mesajı yazmakta. Anti virüs programıda (ESET NOD32) hata mesajı vermekte dediğim gibi bilgisayar enkaz gibi. Enazından biri bana format atmak dışında başka çözüm önerirse çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
Bilgisayarla ilgili ;
S P E K T R
intel pentium 1.70GHz 593MHz
1.49GB RAM
ekran kartıyla ilgili bir özellik yazmamakta büyük ihtimalle ekran kartı sistem olarak görünmekte
bilgisayarın kendisinde yazan sistem bilgileri bu kadar işletim sistemi de windowsXP profossionel. Bilgisayar donanımlarından çok anlayamıyorum desem doğru olur onun için ki bazı sistem bilgilerini yanlış yazmış olabilirim. Bilgisayarın markası FUJİTSU başka bir bilgim yok.
internet bilgilerini de yazıcağım bu arada şunu söylemeliyimki bilgisayarı kurcalamaya başlayıp gereksiz dosyaları sildikten sonra farkettim ki masa üstündeki active deskop durduruldu yazan hata gitti.
Wİ-Fİ yanlış yazdıysam ki olasıdır afedin
ağ türü: Erişim noktası
ağ kullanılabilirliği: Tüm kullanıcılar
güvenlik türü: WPA2-Kişisel
şifreleme türü. AES
Söylemek gerekirse şuana kadar sorunsuz olan tüm telefon ve bilgisayarları bu ağa bağlamayı başardım.
Bu kadar uzun mesajı okuyup yardımcı olmaya çalışacak kişilerede teşekkürlerimi şimdiden sunarım