selam benım bır laptopum war ama enhernet kablosunu algılamıyorum masa ustunden denıyorum baglantı oluyor ne yapmalıyım lutfen yardım
baglantı
wireless kullandığın için ethernet kartını iptal etmiş olma ihtimalin var mı?? yada tekrar windows kurarken ethernet kartının driver'ını eksik yüklemiş olabilirsin...öncelikle ethernet kartının aktif olduğundan emin ol eğer sorun çözülmezse kartın güncel driver'ını internetten temin edip yüklemelisin...kolay gelsin..
oncelıkle ılgılendıgın ıcn saol ethernet kartının aktıf olduguna nerden bakabılırım?
iki yerden kontrol etmelisin..
1- bilgisayarıma sağ tıkla özellikler - donanım - aygıt yöneticisi- ağ bağdaştırıcıları sekmesi altından donanımın devre dışı olup olmadığını görebilirsin..
2- masaüstü Ağ Bağlantılarım simgesine sağ tıkla özelliklere gir açılan pencerede kullandığın bağlantılar olacak üstünde devre dışı yazıyorsa sağ tıklayarak etkinleştir seçeneği ile aktifleştirebilirsin..
evet ama ethernet kablosu baglı degıl dıyor etkınlesmıyor bırde bu ınternet ıkonunda sarı cızgıde gozukmuyor ondanda baglı olmadıgını analyabılır myıız