Arkadaşlar 2 gün önce bağlantım bilgisayarı actığımda inanılmaz yavaştı,öncelikle ttnetş artadım onlardan kaynaklanan bir sorun olmadığını söylediler,modemle ilgili oduğunu düşlündümm hatta modemin sayfasına girmeye calıştığımda dahi yine inanılmaz şekilde ağır yükleniyordu.3 sorun vardır dedim ethernet,modem vbe kablo.ertesi gün hazırlıklı geldim 3 nüde yeniledim,ancak bağlantımla ilgili hic bir düzelme olmadığı gibi coğu kes bağlantıyı tamamen kaybettim neyse umutsuz bir şekilde 8 . kere restart ettiğimde aniden netin geldiğini gördüm,gayet normal bir şekilde calışıyordu.Ertesi gün ise tekrar bilgisayarı actığımda yine bağlantım olmadığı gibi modeme bağlanamıyordum.yine bir restart sorunu şimdilik cözdü ama sanırım yine aynı şeyle karşılaşcam.Bide şu var her bağlantı olduğunda yerel ağbağlantısı 3,yerel ağbağlantısı 4 en sonda şu anda 5 diye bağlantı ismide farklılaşıyor.Ya şu bilgilere dayanartak bir cözüm üretcek varmı????
bağlantım çok yavaşlıyor
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 15 Kasım 2007 21:35
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
596 mesaj
Biri senin netten otlanıyo olabilirmi?bir kaç gün boyunca düzenli kota takibi yapıp net kullanımın tahmini bir karşılaştırma yapıp durumu yazarsan yardımcı olabilirim.