Bak sen şu ''Vikipedi'''ye...Girmeyen Pişman :D
Vikipedi bunların IP'sini alacak; sonra TeamViewer ile PC'sine girecek; Anakart'ını yakacaksın :@daLga için yazıldığını sandım ama Profil Bilgilerini tıklayınca durumu anladım :)
Kayıt26 Tem 2008 15:35MeslekÖğrenci Mesaj Sayısı1354 (Günde 3,37)ŞehirAnkaraYaş13Son Düzenleme: Barış ~ 01 Eylül 2009 21:00
Ahahahahah. Ben bunla ilgili konu açmıştım. Ünlü futbolcuları GS'ye falan transfer edildikleri falan yazyor arada.
Birkaç vandalın yaptığı saçma sapan şeyler. Daha saçmasına da rastlamıştım. Düzce'deki Yeniyer köyünün sayfasında köyün muhtarı açıklama falan yazmıştı. Ve imza olarak "TÜRKİYR TELEKOMİNİKASYON MÜDÜRLÜGÜ" yazan biri şöyle bir çıklama yazmıştı. Sildim ben sonra:
"bu sıtenın belırlı bolgerelrını degıstırıp hakaret edıcı ve gorevınıkotuye kullannan sahıs ların turkıye cumhurıyeı bas savcılıgıtarafından alınan ızın ıle bılgısayar heykırları tarafından ıpadresınden yola cıkarak bulunup hakkında yasal ıslem yapılacaktır herhangı bır sekılde kım olursa olsun mesulıyet kabul edılmeden turkcezakanunun 37 12/2 maddesınde yargılanacaktır ıp adresınız degısıklıklerbüölümüne otomatik olarak kayıt altına alınacaktır bilginize arz ederim"
bi orası kalmıştı el atmadığımız onuda bozduk en sonunda
Paintte elle değiştirmişsiniz hocam, benimi yiyeceksiniz :D