Biz evde 3 kişi kablosuz 1 kablolu bağlanıyoruz ama kablolu bağlanan bilgisayarı acıp nete girdiğinde bizim net kopup geri geliyor sonra torentte 700kb indirdiğim download 150kb altına düşüyor ben anlamadım kabloyu benim bilgisayara takıncada benim hızımda 700kb kadar yukselıyor bu kablodan mı kaynaklanıyor yoksa bu kablolu bağlanan bizimle bi oyun mu oynuyor....bilen varsa..
Bana 2dk yardım edin bu durumu anlayamadım...
modemin programı onun pcde kurulu ise modemi yönetir istediği gibide hemde bende aynını yabıyom komşulara benden izin istediler bende dağıttım benim net uçuyor onlarınki ölüyor programdan ayrlıyorum herşeyi :)))
bu gerckten oluyormu nasıl anlayabılırım anlarsam hakkından gelcem de :)
Merhaba;Enternet kartında yada teknik bi arıza oldugunu dusunmuyorum cunku kablolu nete girmeden ben 700kb ile indiriyordum ama gelikten sonra net kesıntıye ugryor sonra 150kb gecemiyorum...
Network kablosunun dışında, ethernet kartınızın sürücülerinde de problem olabilir. Ethernet sürücülerini kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi?
Arkadaşınız sizin bilgisayarlarınızın hızlarını kendisi ayarlıyor olabilir. Zira istediğiniz kişiye istediğiniz bantgenişliğinde hız verebilirsiniz. (Tabi ki modem destekliyorsa)
bızımkı huawei marka bulabilirsem yukleyecem bakalım olcak mı..? Kızdık gecen gun boyle bişey var mı dıye yok dedı ama hız bıraz normale dondu bi iş var ama cakamadım daha...(((hardcrss bant genişliğini oynadıgını nerden anlayabılırım onemlı olan o...)))
hocam ıp ayarlarını elle verdiniz mi ıp atadınız mı yani yoksa modem hepsine aynı ıp yi verir ve kime neyi dağıtacağını bilemez arp afallar ağ bağlantılarından-kablosuz girin- özellikler- ıpv4 ayarları açın ve oradan ıp yi otomatiğin altındakini açın ilk kutuya 192.168.1.10 bir altındaki otomatik dolur 3. kutu ise modemin ıp yazın.
dns ayarlarını ise open dns göre yapın.
diğer kablosuz bağlanan pcyede ilk kutuya 192.168.1.15 deyin geri kalan aynı zaten.
anladım bak bu dediğini yapcam o zaman anlarım saolasın ;)
hocam ıp ayarlarını elle verdiniz mi ıp atadınız mı yani yoksa modem hepsine aynı ıp yi verir ve kime neyi dağıtacağını bilemez arp afallar ağ bağlantılarından-kablosuz girin- özellikler- ıpv4 ayarları açın ve oradan ıp yi otomatiğin altındakini açın ilk kutuya 192.168.1.10 bir altındaki otomatik dolur 3. kutu ise modemin ıp yazın.veremiyorumkı ben dedıgını yapıyorum bağlantı kopuyor...dns ayarlarını ise open dns göre yapın.
diğer kablosuz bağlanan pcyede ilk kutuya 192.168.1.15 deyin geri kalan aynı zaten.