bana kimse yardımcı olamaz:(

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
KeykubaT
04-10-2005, 10:21   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj

arkadaslar 1 ay once yeni bir pc topladım. sistem şöle.
p4 3.2 2mb lga
msi platinum glan sata ddr2 anakart
asus geforce 6600gt silencer 256 mb
512*2 ddr2 ram(oem)

arkadslar aldıım hafta nfs2u falan oynarken pc oyuna girdikten 15 20 sn. sora kendi kendine reset falan atıyodu bu problemi de zate yazmıstım         ondan sora pc gitti teknik servise ekran kartı arızalı dediler aynı chipsetli kartı taktılar ama ekran kartı bu kez silencer oldu... ilk aldıımda problem yok gibiydi ama mesela nfs de cok aksiyonlu bi sahne olunca benim pc yine gidiyo( şiddetli kaza anında falan -e kaza yapma o zaman demeyin:)- + mesela second sight ta falan yine aksiyonun olduu anlarda aynı problem ya benim sorunum nedir ???? teknik servise sor diceksniz ama teknik servis gercekten hiç bişiden annamıyo .....

Banned
04-10-2005, 11:55   |  #2  
Banlandı
191 mesaj

dostum 2 adet ram olduğunu yazmışsın ramlerden birinde sorun varsa butip uygulamalarda sorun çıkartabilir.reset atarken çok hızlı bir şekilde dump oluyor mutlaka yanlız sistem hızlı işlemler çabuk olduğundan hızlı geçer.reset olayını çok dikkatli takip et xp mutlaka mavi ekrana düşüyor yada başka bir hata kodu veriyordur.ayrıca ekran kartı sürücüsünün enson versiyonunu kullan.ve başka oyunlarda yapıyormu.çok kasan oyunlarda.farcry yada doom 3 gibi oyunlarda.

sehrikalp
04-10-2005, 12:36   |  #3  
Yıllanmış Üye
543 mesaj

scream haklı olabilir. Bana sanki daha çok güç kaynağıyla alakalı gibi geliyor. Kasan ne marka ve tabii PSU kaç watt ve ne marka? Ayrıca bu silencer modelleri fansız her ne kadar güzel soğutuluyormuş gibi görünseler de, çok iyi kasa içi hava akımına ihtiyaç duyarlar.

darkstar
05-10-2005, 18:58   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,029 mesaj

ben iki arkadasada katiliyorum iki ihtimaldende olabilir, tek ramle calistirmayi deneyerek baslayabilirsin ise.

bu gibi durumlarda sorunu anlamak gercekten cok guc bilesenleri tek tek denemenden daha kesin bi yontem oldugunu zannetmiyorum.... eger butun parcalarini deneyebilecegin bi arkadasin varsa gercekten sanslisin... cunku bence bu sorun herseyden kaynaklanabilir psu, islemci, ram, ekran karti hatta anakarttan bile