Arkadaşlar windows 7 kullanıyorum.5gb ramim var.1gb ekran kartı var nwidia.4 çekirdek kullanıyorum.hdd de iyi.bana şöyle araba oyunuyla aksiyonlu bir oyun tavsiye edermisiniz?sokakta da olan ve yüksek çözünürlüğe sahip olsun yarış,bana heyecan verecen kalbimi durduracak aksiyonlu maceralı nefes kesici 1 oyun daha söylermisiniz.söylerseniz mutlu olurum :D
Bana oyun tavsiye edebilirmisiniz?
sistemini tam olarak yaz... 1GB ekran kartı olması bişey ifade etmiyor...
Dirt 2
Split Secont Velocity
Grid
GTA IV Episodes From Liberty City
Assasin's Creed I-II
çıkıcak olanlardan:
Crysis 2
Mafia II ( her ne kadar nvidia nın bir oyunu daha olsa da )
Left 4 Dead serisi
yarış olarak tm nations forever ve flat out'u önerebilirim.
Ekşın istiyorsun sen :) O zaman Şehir yaşamı için GTA IV ve videolardan izlediğim kadarıyla Saint Row 2..Yarışa geçersek ben blur'u öneriyorum çünkü aksiyon war arabaları fln vurmak istiyorsun + grafikleride iyi ben çok heycan almıştım oynarken...
Şimdi Sana 4 Tane Oyun Önericem Oyna :D
1.Need For Speed Shift
2.Need For Speed World (Bu İnternetLen_)
2 Tanede Savaş Önericem BunLarıda Oyna :)
3.Metro2033
4.ALiens Vs Peradon Ok İyi OyunLar :D
Aksiyon vb. olarak önerilerim:
GTA IV, Assassin's Creed, Left 4 Dead 2.
Yarış olarak da:
Colin McRae: Dirt 2, Split Second Velocity ve Grid. NFS World Online Beta'ya da göz atabilirsin bi. 10 level'a gelinceye kadar oyunu bedava olarak oynayabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam 800 mb'dı. Kotan varsa diye söyledim bunu da.
+Eğer oynamadıysan şu 2 fps oyununu, kesinlikle hatta ilk bunları oynamalısın;
"Battlefield: Bad Company 2" ve "Call of Duty: Modern Warfare 2".
Aksiyon&Sandbox:
GTA IV
Just Cause 2
Batman:Arkham Asylum
Orange Box
Borderlands
Fallout 2
Yarış:
Split/Second
Blur
Dirt 2
Race Driver Grid
call of duty serisi sana yeterde artar.
fear seriside korkutur.
halflife seriside oynayabilirsin.
need for speed shift
sistemimi tamamen yazmamı istiyorsanız profilime bakmanız yeterli...teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
just cause 2 yada wheelman , tavsiye ederim. hem aksiyon hemde arabalar ;)
gta3thefauto tavsiye ederim hem aksiyon hem arabalar hemde
heyecan verecen kalbimi durduracak aksiyonlu maceralı nefes kesici
ekran kartı gtm 220 bu arada :) gta 4 falan biraz kasar sanırım.
modern warfare 2
nfs shift
grid
dirt 2
saw
gta 4
blur
Şu başlık ne kadar çok ve sık açılıyor burada. Şöyle olsa nasıl olur; Strateji, yarış vs tarzı kategoriler belirlensin, anket tarzında konular açılsın ve herkes orada seçilmiş oyunlara oy versin ve isterse de konuya düşüncesini yazsın. İnsanlar da en çok hangi oyunlar oy almışsa sormadan tercih etsin. Sonrada bir zahmet http://www.systemrequirementslab.com/amd/1170 sitesine gidip oyunu çalıştırıyor mu diye baksın.
İnsanlar üşeniyor dostum direk tavsiye istiyorlar.Bir sürü oyun sitesi var incelemeler var.Okumaya üşeniyorlar.Eskiden cevap yazardım bu tür başlıklara ama sıktı artık.Bu forum zaten heycanını kaybetti.İlk zamanlar sistem önerilerinede yazardım onlarada yazmıyorum okuyup çıkıyorum.Başka bir forumda takılıyorum artık.