Bana Son Kez Şu Dizüstünü Yorumlayın Arkadaşlar...

Süleyman.
28-07-2009, 18:54   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Sevgili ERhan Tiryakioğlu. Eğer Casper sevdanızdan vazgeçerseniz, aynı fiyata hem işlemci hem ekran kartı gücü çok iyi olan, oyun amacınıza da uygun güzel bir modele sahip olabileceksiniz. Ama Casper'da ısrar ederseniz ya işlemcisi düşük olacak, ya ekran kartı, bunu Casper markası bakımından söylemiyorum, donanım konfigürasonu bakımından söylüyorum. İşlemci düşük olunca Windows kasıyor diyeceksiniz, ekran kartı düşük olunca da oyunlar kasıyor diyeceksiniz. Size bütçeniz için bir tane alet öneririm, yıllardır takip ederim dizüstü piyasasını, şimdi daha çok takip ediyorum:

HP dv6-1140et.

Uygun Casper modeli görmüş olsam samimiyetle söylüyorum önereceğim. HP para filan vermiyor bana. Fanatizm deseniz zaten ben Toshiba'cıyımdır. Tamamen tarafsız bir gözle düşüncemi söylüyorum.

Son Düzenleme: Süleyman. ~ 28 Temmuz 2009 18:56
ElectronicMusic
28-07-2009, 18:54   |  #27  
ElectronicMusic avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
138 mesaj

Eğer illaki casper diyosan bunlara bi bak

http://www.hepsiburada.com/caspe ... &productid=bd750114
http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=38657

Erhan Tiryakioğlu
28-07-2009, 18:55   |  #28  
Erhan Tiryakioğlu avatarı
OP Yıllanmış Üye
4,716 mesaj

Ayrıca Bana Hızlı Cevap Verdiğiniz İçin Teşekkürler GRC8213 Abi

GRC8213
28-07-2009, 18:56   |  #29  
Yıllanmış Üye
762 mesaj
Alıntı: Süleyman.  
Sevgili ERhan Tiryakioğlu. Eğer Casper sevdanızdan vazgeçerseniz, aynı fiyata hem işlemci hem ekran kartı gücü çok iyi olan, oyun amacınıza da uygun güzel bir modele sahip olabileceksiniz. Ama Casper'da ısrar ederseniz ya işlemcisi düşük olacak, ya ekran kartı, bunu Casper markası bakımından söylemiyorum, donanım konfigürasonu bakımından söylüyorum. İşlemci düşük olunca Windows kasıyor diyeceksiniz, ekran kartı düşük olunca da oyunlar kasıyor diyeceksiniz. Size bütçeniz için bir tane alet öneririm, yıllardır takip ederim dizüstü piyasasını, şimdi daha çok takip ediyorum:

HP dv6-1140et.
İşteyim çıkıyorum senide emin ellere bırakıyorum bak işte Süleyman abi ne diyorsa alabilirsin.

Erhan Tiryakioğlu
28-07-2009, 18:57   |  #30  
OP Yıllanmış Üye
4,716 mesaj

Süleyman. abi ve ElectronicMusic abi sizlere teşekkür etmeden olurmu

GRC8213
28-07-2009, 18:58   |  #31  
Yıllanmış Üye
762 mesaj
Alıntı: erhantiryakioglu  
Ayrıca Bana Hızlı Cevap Verdiğiniz İçin Teşekkürler GRC8213 
Bişeydeğil.Ayrıca daha bi şey belli değilse yurt konusunda yinede bekle derim belli olsun öyle al çünki bu düşük performanslı pahalı laptoplara gıcık oluyorum.

Erhan Tiryakioğlu
28-07-2009, 18:59   |  #32  
OP Yıllanmış Üye
4,716 mesaj

HP dv6-1140et.

Uygun Casper modeli görmüş olsam samimiyetle söylüyorum önereceğim. HP para filan vermiyor bana. Fanatizm deseniz zaten ben Toshiba'cıyımdır. Tamamen tarafsız bir gözle düşüncemi söylüyorum.

Abicim Seni forumda Yüzlerce Kez Gördüm Ve Sana Güveniyorum Ve Bakıyorum AAz Siz Takılın Abilerim Sonra Cvp Yazacağım ...

Erhan Tiryakioğlu
28-07-2009, 19:00   |  #33  
OP Yıllanmış Üye
4,716 mesaj

Abi senin kilerede Bakıyorum Teşekkürler...

Erhan Tiryakioğlu
28-07-2009, 19:03   |  #34  
OP Yıllanmış Üye
4,716 mesaj

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/t ... 873224-3938892.html

Süleyman Abi Ya Bunun Fiyatı Kaç lira ki ?...

Süleyman.
28-07-2009, 19:08   |  #35  
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/t ... 873224-3938892.html

Süleyman Abi Ya Bunun Fiyatı Kaç lira ki ?...
Vatan'da 1585 lira ve stoklar hızla tükeniyor:

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=36325

Erhan Tiryakioğlu
28-07-2009, 19:09   |  #36  
OP Yıllanmış Üye
4,716 mesaj

Very good Bence Ayrıca süleyman abi Sence Nasıl ?

Ayrıca bu Erişim Adresini bize Ulaştıran

ElectronicMusic Abimize Çok Saygılarımla Teşekkürler...

Süleyman.
28-07-2009, 19:11   |  #37  
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj

Very good Bence Ayrıca süleyman abi Sence Nasıl ?

Ayrıca bu Erişim Adresini bize Ulaştıran

ElectronicMusic Abimize Çok Saygılarımla Teşekkürler...
İyi bilgisayar ama dediğim gibi, ekran kartı zayıf. Bari 9600 GT olsaydı. Tavsiye etmem.

Erhan Tiryakioğlu
28-07-2009, 19:12   |  #38  
OP Yıllanmış Üye
4,716 mesaj
Vatan'da 1585 lira ve stoklar hızla tükeniyor:

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=36325

Süleyman Abi Valla Baktım Çok Güzel Ancak Bunda Bir sorun Olduğunda garantide gecikme ve kızgın yüz ifadeleriyle karşılaşabilirmiyim ?

Bir De Belirttiğim Gibi Ben Çok Sabırsızımdır PC'm Servise Gittimi Çabuk Gelmesini İsterim Abi sence KAÇ Günde Gelir 5 Günde Gelirmi?

Süleyman.
28-07-2009, 19:16   |  #39  
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj

Süleyman Abi Valla Baktım Çok Güzel Ancak Bunda Bir sorun Olduğunda garantide gecikme ve kızgın yüz ifadeleriyle karşılaşabilirmiyim ?

Bir De Belirttiğim Gibi Ben Çok Sabırsızımdır PC'm Servise Gittimi Çabuk Gelmesini İsterim Abi sence KAÇ Günde Gelir 5 Günde Gelirmi?
Bence servislik sorun yaşamazsın. Eğer servise vermen icap ederse bile bizzat servise kendin teslim edersen, belki bir satte bile sorununu çözerler. Türkiye'de servis meselesi ayrı bir rezalet ve marka fark etmiyor bu konuda. Zaten servislik bir durum olursa gerekli evrakı eksiksiz aldıktan sonra hiçbir mağduriyet yaşamazsın.

Erhan Tiryakioğlu
28-07-2009, 19:17   |  #40  
OP Yıllanmış Üye
4,716 mesaj

Süleyman Abi Ben Taaa Başta HP yide Araştırdım ve Bazı Yüz Yüze Görüştüğüm Kişiler Onlar Şehir Efsanesi Diyor Bazıları Gerçekten Öyle Diyor Yani Tam Anlamıyla Ortada KALDIM.

Erhan Tiryakioğlu
28-07-2009, 19:20   |  #41  
OP Yıllanmış Üye
4,716 mesaj
Bence servislik sorun yaşamazsın. Eğer servise vermen icap ederse bile bizzat servise kendin teslim edersen, belki bir satte bile sorununu çözerler. Türkiye'de servis meselesi ayrı bir rezalet ve marka fark etmiyor bu konuda. Zaten servislik bir durum olursa gerekli evrakı eksiksiz aldıktan sonra hiçbir mağduriyet yaşamazsın.

Süleyman Abi Ben Birde Eskişehirde Oturuyorum Ve Bu HP Ankara'dan VATAN BİLGİSAYAR'dan Alabilirim Sanırım Servislik Bir Sorun Çıkarsa Nasıl Gönderirim Yani Kargoyla Yollasam Olurmu Ve Ben Aldığımda Kargo İle Gelse Bir Çİzilme Kırılma v.b Sorun Olurmu ?

Erhan Tiryakioğlu
28-07-2009, 19:23   |  #42  
OP Yıllanmış Üye
4,716 mesaj

Çoğu kii Diyorda Kargoda Kırılır Servis Kullanıcı Hatası Der Falan Dedilerde Bu Yüzden soruyorum...

Ayrıca Kafanı Ağrıttım bayaa Soru Sordum Süleyman Abi Sana ... Kusura Bakma ...

Süleyman.
28-07-2009, 19:24   |  #43  
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
Çoğu kii Diyorda Kargoda Kırılır Servis Kullanıcı Hatası Der Falan Dedilerde Bu Yüzden soruyorum...

Ayrıca Kafanı Ağrıttım bayaa Soru Sordum Süleyman Abi Sana ... Kusura Bakma ...
Ben de o yüzden bizzat teslim et ve evrakını bizzat eksiksiz al diyorum. Bu rezilliği marka fark etmeksizin hepsi yapabilir. Bu durumda cihazın çalışır durumda teslim edildiğini ispat etmek gerekiyor. İspat edemezsen tabi ki, firmanın elindesin, insafına kalmışsın. Bu hukuki bir mesele, marka ile alakası yok.

Son Düzenleme: Süleyman. ~ 28 Temmuz 2009 19:27
Erhan Tiryakioğlu
28-07-2009, 19:27   |  #44  
OP Yıllanmış Üye
4,716 mesaj

Abi sanırım Gerçekten Kafan Ağrıdı Cevapların İçin teşekkürler... SAYGILARIMLA:...

Erhan Tiryakioğlu
28-07-2009, 19:32   |  #45  
OP Yıllanmış Üye
4,716 mesaj
Ben de o yüzden bizzat teslim et ve evrakını bizzat eksiksiz al diyorum. Bu rezilliği marka fark etmeksizin hepsi yapabilir. Bu durumda cihazın çalışır durumda teslim edildiğini ispat etmek gerekiyor. İspat edemezsen tabi ki, firmanın elindesin, insafına kalmışsın. Bu hukuki bir mesele, marka ile alakası yok.

Anladım Ancak Buda Neredeyse Benim İçin İmakansız Sayılabilir Çünkü Okulum Başlayınca Saten En Fazla 2 saat Boş Vakitim Oluo Cumartesi Zaten 12 de Kalkarım :d  Öğleden Sonra İse Yine Ders   Pazar Günü Öğlenden Sonra 3 Saat Falan Boşum ama Onlarıda Uyumakla Geçiririm sanırım bu yüzden Yani... Kargoyla Olmazmı Ki Ha Burdan Media MArkt'A Sölesek (ESparktaki) Sipariş Versek onlar Buraya Getirir sanırım Ve ayrıca Garanti için Direk aldığımız Yere Veriyoruz DEğil mi ?

Süleyman.
28-07-2009, 19:35   |  #46  
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
Anladım Ancak Buda Neredeyse Benim İçin İmakansız Sayılabilir Çünkü Okulum Başlayınca Saten En Fazla 2 saat Boş Vakitim Oluo Cumartesi Zaten 12 de Kalkarım :d  Öğleden Sonra İse Yine Ders   Pazar Günü Öğlenden Sonra 3 Saat Falan Boşum ama Onlarıda Uyumakla Geçiririm sanırım bu yüzden Yani... Kargoyla Olmazmı Ki Ha Burdan Media MArkt'A Sölesek (ESparktaki) Sipariş Versek onlar Buraya Getirir sanırım Ve ayrıca Garanti için Direk aldığımız Yere Veriyoruz DEğil mi ?
Arızalar istisnai durumlar merak etme, ille de arızalanacak diye birşey yok. Aslında garanti olarak muhatabın üretici firma ve bizzat onlarla muhatap olman en güzeli. Alım yaptığın mağazayı, eğer bizzat servisle muhatap olabiliyorsan, işe karıştırmamak daha iyi olur.
Abi sanırım Gerçekten Kafan Ağrıdı Cevapların İçin teşekkürler... SAYGILARIMLA:...
Olur mu hiç öyle şey. Rica ederim. :)

Toxic
28-07-2009, 19:37   |  #47  
Yıllanmış Üye
3,600 mesaj

işlemci ve ekran kartı kötü

Erhan Tiryakioğlu
28-07-2009, 19:38   |  #48  
OP Yıllanmış Üye
4,716 mesaj

Süleyman Abicim Sana O KADAR Teşekkür Etmeliyim k iyani beni Gerçekten İyi Bir PC ye Yönelttin son Kez Ailemle de Görüşüp Bunu Almayı Düşünüyorum ALLAH Senden Razı Olsun Abicim saol

Son Düzenleme: Erhan Tiryakioğlu ~ 28 Temmuz 2009 19:39
Süleyman.
28-07-2009, 19:41   |  #49  
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
Süleyman Abicim Sana O KADAR Teşekkür Etmeliyim k iyani beni Gerçekten İyi Bir PC ye Yönelttin son Kez Ailemle de Görüşüp Bunu Almayı Düşünüyorum ALLAH Senden Razı Olsun Abicim
Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun diyorum. Umarım ben de mahcup olmam tavsiyem nedeniyle, en son isteyeceğim şey bu olur. İnşallah kullanmaya başladığında da yorumlarını iletirsin. :)

dlkysn
28-07-2009, 19:42   |  #50  
Yeni Üye
49 mesaj
Alıntı: ahmetkurkcu  
keşke işlemci c2d t6400 ya da t6600 olsaydı daha iyi olurdu onlar daha performanslı ama sistem genel olarak süper...
t işlemciye p den daha diyen birini duydum . bilmiyorsan yorum yapma kardeşim.

piyasadaki bu özellikteki bilgisayarlar yaklaşık aynı fiyat. ekran kartını internette biraz araştır sonra karar ver. genel olarak iyi. benim kullandığımda bunun aynısı tek fark gs9600m ekrankartı var. 7 aydır kullanıyorum şimdiye kadar bi problem çıkarmadı. şimdiden hayırlı olsun.