Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun diyorum. Umarım ben de mahcup olmam tavsiyem nedeniyle, en son isteyeceğim şey bu olur. İnşallah kullanmaya başladığında da yorumlarını iletirsin. :)
Abicim ailemde Okey desin Hemen Gidip alabileceğim Bir MAĞAZA Aramaya Başlayacağım Bu Arada ayıp Etiin chip-online bizim için bir yaşam stili oldu artık burada yorum yapmayalıda nerde yapalım teşekkürler bulduğum yerde alacağım ... SAYGILARIMLA...
Bana Son Kez Şu Dizüstünü Yorumlayın Arkadaşlar...
t işlemciye p den daha diyen birini duydum . bilmiyorsan yorum yapma kardeşim.piyasadaki bu özellikteki bilgisayarlar yaklaşık aynı fiyat. ekran kartını internette biraz araştır sonra karar ver. genel olarak iyi. benim kullandığımda bunun aynısı tek fark gs9600m ekrankartı var. 7 aydır kullanıyorum şimdiye kadar bi problem çıkarmadı. şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkürler HP yi Alıcak Bi yer Bulamaz isem Bunu Alabilirim Ancak Ailem HP yi Tavsiye Edecektir Çünkü Teyzemdede Var Benzeri Bir Sorun Çıkmadı Bu Güne Kadar... Teşekkürler...
Öncelikle, ihtiyacını belirlemelisiniz...
Notebook ları ben şahsen 3 katagoriye ayırıyorum..
1 - İnternet aracı olarak kullanmak, media dosyalarını yürütmek vb. sıradan kullanımlar için..
2 - Oyun oynamak ve Hd video dosyalarını panel tv lerde izlemek için orta seviye...
3 - Mükemmel sistem - ileri seviye :: Oyun bilgisayarı, Hd video convert işleri ve full Hd olarak izlemek için... Bu sistemde herşey en üst seviyede (blue-ray disk dahil dir) dir... Ve tabiki, fiyatı da öyle...
Siz 2. ve 3. şıkları kullanmayacaksanız ;;; En düşük kapasiteli ve en ucuzunu al... Yersiz yere para vermenin anlamı yok...
Örneğin ;; 1.66 ile 2.66 Ghz işlemcilerin sonuçta yapacağı iş aynıdır, fark yok... Tabiki 1. seçenek için..
http://www.pcdepo.com/asp/show_s ... =NTBHPVA124EA0001bu
ekran kartı iii
SONY VAIO VGN-NW130J/S NOTEBOOK
İŞLEMCİ: Intel Core 2 Duo 2.10 GHz. 800 MHz. 2 MB Cache Bellek T6500 İşlemci
RAM: 4 GB DDR2 800 MHz Ram (Max 8 GB)
HDD: 320 GB SATA (5400rpm) HDD
OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon HD 4570 Max 2280 MB Ekran Kartı
320 GB SATA (5400 Rpm) HDD
1.3 Mega Pixel Webcam, HDMI, Windows 7 Upgrade
Microsoft Windows® Vista™ Home Premium İng-Tr (64bit)