Arkadaşlar ben 2 gündür evde hasta olduğumdan yatıyordum yatmaz olaydım keşkecanım sıkıldı televizyonu kurcalamaya başladım,yanlışlıkla fabrika ayarlarına dönüş yaptımkanalları tekrar nasıl getirebilirim,yalnız otomatik yapmak istiyorum.elle tarama yapınca sıkılıyorum ben.bu arada uydu ayarları olacak.lütfen yardım
Bana yardım edin lütfenn
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
51 mesaj
kanal arama bölümünden,kanal arada turksat ı seç ve arayı tuşla.Tuşladıktan sonra zaten o otomatik bulacaktır...
Hiç yapamazssan turksat ın sitesinden tek tek frekans gir...:S
OP Banlandı
374 mesaj
malware_17kanal arama bölümünden,kanal arada turksat ı seç ve arayı tuşla.Tuşladıktan sonra zaten o otomatik bulacaktır...bak yaptığım şuydu.menüye giriyorum ordan kurulumu açıyorum ordan da kanal aramayı seçiyorum uydu türksat 1c yi seçiyorum frekansıda 12731 yapıyorum ama olmuyor sadece en fazla 15 kanal çıkıyor onlarda şifreli hep.bir tek türk kanalı olarak euro star ve euro d çıkıyor başkada bişey çıkıyor.o yöntem işe yaramadı ama .elle taramada çok uğraştırıyor ya.otomatik olsaydı keşke.
Hiç yapamazssan turksat ın sitesinden tek tek frekans gir...:
OP Banlandı
374 mesaj
sainttuğçe walla uydum yok kız anlamam bu olaydan benim anladığım pc :Dcanın sağolsun be kanka napalım
kankama yardımcı olamıyorum tüh bak nasıl üzüldüm şimdi :-(
OP Banlandı
374 mesaj
OnnuuRUydu marka model felan belirtsen hemen bulurumda...şuan aklımda yok ya.evi arar sorardım ama evde bebek olduğu için zırt pırt arayamıyoruz,mağlum uyku sorunu
OP Banlandı
374 mesaj
saintsağol kardeşim,bakıyorum şimdi,ilgilendiğiniz için teşekkürler.ya hiç bişey değilde yaprak dökümü felan var ya,dizilerim var benim hergün kaçıramam onları
tugcelimsağol kardeşim,bakıyorum şimdi,ilgilendiğiniz için teşekkürler.ya hiç bişey değilde yaprak dökümü felan var ya,dizilerim var benim hergün kaçıramam onları
OP Banlandı
374 mesaj
Aziz baktım o siteye.benim yaptığım şeyler,aynı şeyleri bende yapıyorum yalnız o dikey dediği şey bizde yatay yada düşey olarak seçenek veriyor,dikey yok.:S diğerlerini doğru yapmışım.eve gidince tekrar deniycem:Spüfff.
Yıllanmış Üye
702 mesaj
tugcelimAziz baktım o siteye.benim yaptığım şeyler,aynı şeyleri bende yapıyorum yalnız o dikey dediği şey bizde yatay yada düşey olarak seçenek veriyor,dikey yok.:S diğerlerini doğru yapmışım.eve gidince tekrar deniycem:Spüfff.dikeyle düşey aynı şey kardeşim yaa