1024 kb Hıza sahip bir adsl hesabımızda biz dowland yaparken 100-110 arası gibi dowland yapıyoruz.
Biz Bu sınırı kaldırma gibi veya modem kullanmadan bu sınırı geçme olasılıgı var mı..
200kb/s lerde dowland yapma :D
Bant Genişligini geçme
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
34 mesaj
Yıllanmış Üye
1,851 mesaj
rapidshare premium alırsan belki :)
bunu omdem ayarlarıyla oynayarak falan artıramazsın.
download upload hızın telekomun sana verdiği bağlantıya ve download yaptıgın sunucuya baglı.onun dısında bişi olmaz.
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj
DaRWeLLrapidshare premium alırsan belki :)Ben rapid premium'u bir kere 3 ay, bir kere 6 ay kullandım
bunu omdem ayarlarıyla oynayarak falan artıramazsın.
download upload hızın telekomun sana verdiği bağlantıya ve download yaptıgın sunucuya baglı.onun dısında bişi olmaz.
109kb/saniye hızı hiç geçemedim, 1024kbps ADSL ile daha fazlası mümkün değilSon Düzenleme: panda34 ~ 07 Haziran 2009 20:09
Yıllanmış Üye
1,851 mesaj
mengu88Ben rapid premium'u bir kere 3 ay, bir kere 6 ay kullandımmümkün değil demeyelimde türkiye şartlarında zor diyelim
109kb/saniye hızı hiç geçemedim, 1024kbps ADSL ile daha fazlası mümkün değ
hem 109 indiriyorsan ne gerek premium a. onu free de indiriyo :)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
242 mesaj
şaka gibi gelebilir ama lisedeyken 256 kbit lik bağlantıyla 360 kB/sn 360kbit değil bakın:D 360Kbayt/sn hıza ulastım IDA programıyla şimdi evde 1mbitlik bağlantıyla en fazla 120 kb indiriyor.
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj
DaRWeLLmümkün değil demeyelimde türkiye şartlarında zor diyelimParam çok ...
hem 109 indiriyorsan ne gerek premium a. onu free de indiriyo :)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
o hız olayı ne modeminizle nede sisteminizle alakalı, Türk telekom'un sizin için ayırdığı porttan bağlanırsınız ve o porta limit konulur. onada siz etki edemezsiniz maalesef. bu hız tabiki aynı paket olsada farklı kişilerde farklı sonuçlar verebilir çünkü herkesin bağlı olduğu altyapı ve merkeze olan uzaklığı aynı değil.