BAŞAK Burcundan Olanların tanışma, gaynaşma konusudur...
Ayrıca bu burç hakkındaki bilgiler, özellikler...
Ayrıca sevgilisi bu burçtan olanlar ne hediye alıcam diye düşünenlerde buraya ...
BAŞAK Burcundan Olanların tanışma, gaynaşma konusudur...
Ayrıca bu burç hakkındaki bilgiler, özellikler...
Ayrıca sevgilisi bu burçtan olanlar ne hediye alıcam diye düşünenlerde buraya ...
Başka sitelerden kopyala yapıştır yapmak istemedim ve ayrıca herkez kendinden örnek versinki doğal sonuçları hep beraber ölçüp biçelim istedim konuların açılmasının asıl amacı budur !
kmc01apachiGenel; ben bu burca tekabûl eden ayda doğmuşum, herkesle iyi geçinirim herkesi alttan alırım, sorumluluğu sevmem, beni gerer.. lider ruhlu bir kişiyim,ama doğrudan liderlik yapmam; lideri yönetirim..
tembel bir öğrenci oldum hep..Yetenekler;
çok güzel araba kullanırım, babamın arabası ile yapılabilecek tüm hareketleri denemişimdir.. kendi aramızda oluşturduğumuz tüm yarışlarda başarı götermişimdir.. ama yarışı bıraktım çünkü, babam arabayı değiştirdi..müzikte hiç başarı gösteremedim, birtek başarım fülüt ile do notasından başlayıp, ince do'ya kadar çıkabilmek olmuştur.. onda da herzaman deliğin üstünü tutturamamışımdır..
Hobiler;
bilgisayarı severim, gezmeyi severim,arabaları severim, hayal kurmayı severim..
**********çay içmeyi çok severim**********Fobiler;
çok uyurum ve bundan nefret ederim..
ve size bir müjdem var sigaradan artık nefret ediyorum 6. günü bugün bıraktımMeslekler;
ben mühendislik fakültesi öğrencisiyim,Saplantılar; bunu anlamadım..
Son Düzenleme: 01apachi ~ 17 Şubat 2009 01:13