arkadaslar bugun biraz internete dolasayim derken bir adrese girdim
buraya girdikten sonra sayfalar sanki adeta kovalamaca oynadilar arka arkaya geldiler ve silmek istedim isede atamadim bu sayfa benim internet explorer de acilis sayfasi olarak kaldi simdi bunu silemiyorum exras dan ayarlari degistim oladi kaldi sanirim yereini beyendi bayagi bunu antispyware ile ugrastim olmadi adaware ile denedim olmadi bunu nasil yok edecegim dosa girmeden saygilar hoscakalin
BASIM BELADA
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.herhalde spywareler regedite girmisler...hijackthis diye bir program var onla silmeyi dene ama dikkatli ol yanlıs dosya silme cunku bu program o an calısan butun programları gosteren bir program spyware olduguna emin olanları sil...
Microsft AntiSpyware'i dene. Oldukça başarılı bir program. Tüm güncellemeleri yapmayı unutma. Güvenmediğin sitelerde ActiveX denetimlerine izin verme.
Bir başka çözüm ise, Mozilla Firefox yüklemen.
güvenli modda sağlam bi antivirüs progaramıyla tara kaspersky tercihimdir.ad-awarw ve microsoftun satın aldığı giant antispyware i kullan sorun çözülümezse buraya yaz başka bi şey düşünelim.
istanbullu2001 dostum bu gibi sitelere girerken dikkat etmek gerek iyi bir antivürüs programın yoksa güncellenmiş girmemelisin kaspersky kur güncelle ve rahatça bilgisayarını kullan veya panda yı tavsiye ederim bunları googleden taratıp ful indirebileceğin siteler bulursun sonrada bir Spyware programlarından birini kurup taratman gerekmeli
arkadaslar konuya duyarli olusunuz icin saholun bende norton scurity var norton antivirus oda var ama sanirim bir ustalara carptik simdi regetig olayini bilmiyorum bana bununla ilgili yardim ederseniz sevinirim bu benim konuya yakin bir link varsa bana yazin isterseniz hoscakalin
Spy yemişsin.En önce "sistem geri yüklemeyi" kapat ve elinde var olan bütün anti-spy ve antivirus programlarını update ettikten sonra güvenli kipte sıkı bir tarama yap.Eğer elindeki programlar temizleyemezse, process explorer kullanarak spy'ı tespit et ve manuel olarak sil...
yok o programı kullan, yok bu programı kullan herkes bi şeler demiş valla
gerçi yalan değil ama hadi neyse...
kardeş sen hiç bi program kullanma ve ekle kaldıra git orada gözüne yabancı gelen bütün şeyleri kaldır
baktın winamp sana acayip acayip bakıyo onu da kaldır.
hele yükleme boyutuyle ilgili bilgisi olmayan programların hepsini kaldır.
güncelleştirmeleri karıştırma tabi
bu programın adı da ELLEratör
ya arkadaslar format belki cozum ama herseyde format atmak biraz acayip oluyor bunu yakin sekilde ucuz yoldan yapmanin yolu olmasi lazim basit sekilde hadi daha aciklik bekliyorum
bazı arkadaslar sırf yazmak için yazı yazmışlar.
temizlemek için hijack this'i şiddetle öneririm.
(şimdi formatlamak program ekle kaldır felan uurasmaya ne gerek var? bilgisayarcıya götür desem aynı sacmalığı ben yapmıs olurum)
bende hijackthis oneriyorum.ama dedigim gibi onda silerken cok dikkatli olmak lazım yoksa bilgisayarını elle cokertirsin:)) yabancı virus olan isimler belli oluyor hijackthis te daha cok uzun isimli oluyorlar.once burdan temizle sonra adawre spybot felan calıstır...kolay gelsin
teyology
burak arkadaslar bana hijackthis sanirim bir program nerden bulabilirim linkini yazarsaniz yardiminiz icin tsk ederim sanirim buradan sonrasini halederim yoksa yine ikilem icinde kaliyorum sagolun
http://www.inndir.com/program.php?id=22615
burda var bi bak...
yalnız sevgili arkadaşım
daha önce burak'ın da bahsettiği gibi eğer bu programı kullanırken dikkatli olmazsan tabanca kendine çevrili iken ateş etmiş gibi olursun.
yani kaş yapayım derken göz çıkarma.
zira programda scan düğmesine bastıgın zaman o an sistem tarafından da çalıstırılan programları da gösteriyor.
DİKKAT!!!
Firefox tarayıcısını tavsiye ederim bir çok sitede başarılı bir tarayıcı özelliklede peşpeşe açılan sayfalara izin vermemesi çok güzel. Unutulmaması gereken birşeyde tek başına yeterli değil bazı sitelerde ie olmadan olmuyor.
sahol kardesim teyology ama programi nasil calistiracagim aciklarsan kendime ates etmemis olacam biraz ac prograMI SAYGILAR
http://www.yardimmerkezi.com/spywareadware/spywareadware.html
bir incele istersen..
arkadaşım sorunun halolunca belirtki diğer arkadaşlar boşuna msg yazmasın saygılarımla...
sagolda bende diyorumki www.su.com sayfasini silmek istiyorum nasil silecem bunu bilmek istiyorum diyelim dexplorere yerlsti bunu nasil yok edecem