bence de eger bir seyi bozmaktan korkarsan o seyi ogrenemezsin...
Basımızdan gecen ilginc teknolojik olaylar...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Biz abimle öğrenmiştik ama burak güzelim müzik seti güme gitti...
Biraz ucuz bişi bozulsaydı daha iyi olurdu aslında ama hadi neyse kader de varmış gümleyeceği babamıda öyle kanr-dırmıştık zaten kaderde vardı şimdi olmasa yarın olacaktı.. Öyle kurtardık kendimizi
iyi yırtmışsınız olaydan. :D
"BAŞIMDAN GEÇEN İLGİNÇ OLMAYAN TEKNOLOJİK OLAYA VERİLEN İLGİNÇ CEVAP"
ben kısa bir süre evvel ortalamanın biraz üstünde bir bilgisayar toplattım.bilgisayara ne zaman bir oyun yüklemek istesem ya yüklemenin yarısında iptal ediyor yahut bir hata ibaresi veriyordu.bu durumu bilgisayarı toplattığım kişiye arzeddim.kişinin bu duruma karşılık versiği "örnekli cevap" ilginçti;
-bak kardeş,kurşunsuz benzinle çalışan bir mercedese sen mazot doldurursan ne olur? araba çalışmaz yahut çalışsada tekler değil mi? işte senin durumunda böyle.sen gidip "kopya bir cd"yi bilgisayarına takarsan, bilgisayarın aynı bu araba örneğinde ki gibi çalışmaz yahut tekler.
sonra ben kendimden geçmişim,kendime geldiğimde chip forum okuyordum.:)
sende sorsaydın arabanın toplaması nasıl olur diye:))
heh bak burak ın dediği güzel. Bide konuyla alaksı yok ama bostan sen şaduman abi okuyonmu?
şaduman ağebey mi? yo hiç okumadım.ne tür yazıyor,kitapları neler?
penguenin arkasında oluyo onun gibi konuşmuşunda. (mizah yani) :)
klavyenin "delete"tuşunun hemen altında bulunan "power" düğmesine bastığımda "bilgisayarı kapat" seçenekleri gelecek biçimde ayarladım . birgün sörfün doruğundayım bi yandanda 3-5 tane msn penceresi açık arkadaşlara laf yetiştiriyorum . sörf ile arkadaşlar arasında mekik dokurken msn de arkadaşın birine yazdım tam "enter" a basacakken "power" a bastım ardında da "enter" a . n mi oldu " windows ayarlarınızı kaydediyor" yazısını ben , bana edilmiş bi küfür olarak algılıyor ve ardından gelen siyah ekranda kendimi ilk defa bu kadar çağresiz görüyordum .
ben birgün; "masaüstünde boş bir yere sağ tılayınca açılan "şeyden" "özellikler"i açınca,"görüntü özellikleri"nde "masaüstü" sekmesinde en aşağıda solda "masaüstü özelleştir" diye bir düğme var, onada basınca "masaüstü öğeleri" çıkıyor.burada masaüstündeki ana iconlar var(bilgisayarım,belgelerim,ağ bağlantılarım,dolu ve boş çöp kutusu)
hemen altında "simge değiştir" var.simgeleri değiştiriyorum,değişiyor lakin makineyi kapatıp açınca hepsi yeniden eski haline dönüyor,ne yapmalıyım. (not: iconları int.indirdim,bunu başka bilgisayarda denedim oluyor,kendi oluşturduğum yeni klasörlerde de oluyor)(xp pro)" diye bir sorunumdan kime bahsettiysem net bir cevap alamadım.çok ilginç değil mi?
Bilgisayarım o zamanlar 2o gb dı ve içi hınca hınc dolu.Sanal surucu programı yuklemem gerekmisti sonra bunu kaldıramadım.Kaldırmak için bir sürü seyin ayarlarını bozarak en sonunda basardım.Ama makinaya res atınca ne goriyim.makinam bilgisayarımda c haricinde d diye 10 gb lık bir bolum daha actı.Once hata olarak gordum olayı.Simdi tıklayacam hata verecek diye ama isin ilginci hata vermedi.20 gb lık bolumden bir bosluk buldu onu kullanıyor dedim.1 gb bos yer var ama ben o 10 gb ın 8 gb lık bölümüne mp3 oyun ne bulduysam yukledim ve alet calısmaya devam etti.Sadece birden cok program calısırken pencereler biraz gec gelir ya onu yasıyordum o kadar.Ama nerden baksanız bilgisayarımın harddisk kapastesinin dısında 7 gb lık bir alanım daha olmustu.Sonra format atmam gerekti makinaya düzeldi.Hala bunu nasıl basardıgımı ve nasıl oldugunu aklım almıyor.
Çok ilginç... Fiziksel olarakta olanaksız olarak gözüküyor ama olmuş diyorsun çok enteresan bir olay...
Benimde internette dolasırken bazen ayagım bilgisayarın kapatma dugmesine dokunuyor bilgisayar kendi kendine kapanıyor.ilk oldugunda ne oluyor demistim.simdi ise acayip sinir oluyorum:)))
arkadaslar foruma girdigimde ilginc birseyle karsılastım.bilader in yazdıgı tum konularda bu baslık silinmistir yazıyor.acaba bunların hepsini bilader kendisimi sildi yoksa adminler mi sildiler? eger bilader kendisi sildiyse neden sildi?adminler sildiyseler neden yalnızca biladerin konularını sildiler....haberdar olan varmı?.......bunun icin yeni bir konu baslıgı olusturmak istemedim yazmak icinde en uygun yer olarak burayı gordum...
bir protesto var galiba online klasöründe dün elvis32 forumdan ayrıldığını yazmış son günlerde olanlar yüzünden, biladerde destek vereceğini söylemişti, ve ertesi vakit mesajları silinmiş, alakalı olabilir.
şimdi arkadaşlarben buraya milletin anılarını dinlemek için girmedim formun formatuına yakışmayan sayfalar açmayın burası bilgi paylaşım blatformu bpp
g_kalp bu konuyu cok tartıstık sende simdi tekrar baslama:)))bu konunun baslarını okursan zaten ne amacla acıldıgını anlarsın...lutfen tartısmayalım.bence boyle tartısmalar daha cok zamanımızı alıyor...
Hep ders olmaz arada teneffüse çıkmakta lazım...
herkez bir telden baba bu ne yaaaa neden böyle bir sayfa açtınız anlamadım ama neyse eeee Pc ler nasıl :)
alıntı:
Gönderen : kabusherkez bir telden baba bu ne yaaaa neden böyle bir sayfa açtınız anlamadım ama neyse eeee Pc ler nasıl :)
Rahatsız olduysan bu topic e yazmazsın olur biter bizide böyle polemiklerden uzak tutmuş olursun burak zaten başlığa yazmış başımızdan geçen ilginç teknolojik olaylar diye bundan sonra okursun başlıkları ona göre girersin topic e...