Ben en fazla pc başında GTA San Andreas başında kalmışımdır :D
Başında en fazla kaldığınız,oynadığınız oyun ?
tabiykide pes serisi 2009-2010-2011 ve fifa 98 den 2010 a kadar da fifa
16 saatle counter strike online.Öbür 15 saat uyudum ama :D
crysis le need for spped hot pursuit oyununlarında çok kaldım pc başında hatta uyuma bile uyudum annem kaldırmıştı sabaha karşı 3 tü galiba
cm manager 2002 2güne yakın kalıp klavyenin üstününde uyandıydım sonra resmen devrilip gitmişim sonra kendim bile şaşırdım ula ne halt yemeye kaldım bukadar başında diye :D
cm manager 2002 2güne yakın kalıp klavyenin üstününde uyandıydım sonra resmen devrilip gitmişim sonra kendim bile şaşırdım ula ne halt yemeye kaldım bukadar başında diye :Championship Manager 2006 sını felaket oynardım bi ara ronaldinho yu aldıgım için havalara ucuyodum ne günlerdi o gunler :)
Championship Manager 2006 sını felaket oynardım bi ara ronaldinho yu aldıgım için havalara ucuyodum ne günlerdi o gunler :)benim oynadığımda ronaldinho paris sg de idi ilk sezon 30 milyon euro veriyodum vermiyolardı :D ertesi sezon 22 civarı kapıyodum roma ile sonra gelsin kupalar şampiyonluklar firikikten az kurtarmadı beni attığı gollerle sağolsun :D
This Is Football 2004.
Bu oyunu pek kimse bilmez. YouTube'de bile topu topu 3 gameplay videosu var. Ama zamanına göre en çok futbolcuyu ve en çok takımı barındıran bir oyun. Hele hele kariyer modu inanılmaz zevkli. Sıkılmadan bunca yıldır hala arada bir açıp, birkaç maç yaparım. Elbette GTA San Andreas gibi bir fenomen oyunun başında da inanılmaz vaktim geçmiştir, ama TIF 2004'te geçirdiğim zamanın yanında o hiçbir şey.
Assassin's Creed serisi... Hele 3. oyununu 2 kere bitirip anca kalktım başından. :D