arkadaşlar benim çok basit bir sorum olacak.bilgisayarın anımsadığı kullanıcı adı ve şifreleri nasıl silebilirim.yani artık anımsamasını istemiyorum.kısa ve öz bir cevap verirseniz sevinirim.teşekkürler.....
basit bir soru...?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.denetim masasına girip internet seçeneklerine çift tıkla.orada tanımlama bilgisi sildiye bir düğme var.oraya tıkla.çıkan uyarıya olumlu yanıt ver.böylece tüm kullanıcı adı ve şifrelerin(bilgisyardan) silinecektir.ayrıca dosya sil i kullanarak da temporary internet files klasörünü boşaltabilirsin.
Tuncab kardeşin bu anlattıklarının hepsini tek tuşla halledebilen programları da alternatif olarak düşünebilirsin. (bkz. CCleaner)
ama o kadar 3. parti program yüklersek de bilgisayar çöplük haline gelir
Diğerlerini bilmiyorum ama CCleaner sisteme çok fazla yüklenmiyor.
araçlar->internet seçenekleri->içerik->kişisel bilgilerden otomatik tanımlama->otomatik tanımlanın kullanılacağı durumlar-> formlar ile formlardaki kullanıcı adları ve parolalardaki tikleri kaldır.
tolga2207Diğerlerini bilmiyorum ama CCleaner sisteme çok fazla yüklenmiyor.onu bilmiyodum pardon.