Arkadaşlar basit oyunlar yapmak için ücretsiz bir program önerebilir misiniz?
Basit Oyunlar Yapma Programı
Oyun motoru dersen UnrealED var benim oynadığım oyundaki motor. ama basit değil ve basit oyun yapmakta öyle kulağa geldiği gibi basit değil ben birkaç ay uğraştım küçük şeyler yapabildim mesela bir oda yapabildim 3 ay tutorial'lerden sonra sadece dört duvar yapabildim ve onun boyaması şekli ışığı sesi havası bilmemnesi tüüüü çok uğraştırır, eğer deneyimin yoksa zaman kaybı derim.
optionsa gir orda easy diyo o demekki kolay yapmak oyun hilesi yapmak için cehat engine 5.6yı indirin
ilk önce bittorenti indir bütün oyunları da indirebilirsin street fıghters bile var ben indirdim hilede yaptım bütün adamlarım çıktı
Teşekkürler boş vaktimde inceleyeceğim.
anladım basit oyun yapma porogramını bilmiom
basit oyun yapma programı hemde yokki onu hemde hile ile yapıyosun
KNK Fps CreatorX10 Tam sana göre dövüş oyunu değilde fps oyunu yaparsın kod gerkmez ben ww2 oyunu yaptım linki:http://s5.dosya.tc/server5/ut8d3l/Fps_Creator_x10_free.zip.html
Kardeşim 4 Senedir Buildbox Kullanıyorum En Kolay Oyun Yapma Motoru Tabiki 2D Oyun YApıcaksan Sana Öneririm Kolay Bi Oyun Yapma Motorudur.Eğer Kenbdini Geliştirebilirsen Para Bile Kazanırsın.Normalde Ücretsiz Ama Para Vermek İstemiyorsan Crack Yapabilirsin.