modemim zyxel p 660 hw t1 v2 ben şimdi modemin arayüzüne girip ordan gelişmiş seçeneğinden ya da bakım seçeneğiydi galiba ordaki 8080 yazan yeri 9090 yaptım sonra birden sayfa görüntülenemiyor oldu ve birdaa modemimin arayüzüne giremiyorum şifre yerine bile gelmiyor. adres yerine yazıyorum 192.168.1.1 yazıyorum enterliyorum biraz bekliyor sayfa görüntülenemiyor diyor. acil modeme reset atmayı düşünüyorum yalnız reset attıktan sonrada arayüze girmezse eeee ozaman bende modemi kuramam internete hiç giremem !!
başka biyerde bulamadım size güveniyorum
modemin arkasinda kucuk reset dugmesi var igne ile isiklar yanip sonunceye kadar bas ama hersey silinir ona gore.normal sifresi 12345
Detroıd,ın Dedıgı Gıbı Resetlıcen Baska Çaren Yok
kardeşim reset atmayı biliyorum anlatmanıza gerek yok bu arada reset atınca modemin şifresi otomatik 12345 olmuyo ttnet oluyo bnde reset atmaktan başka çarem yok mu korkuyom reset attıktan sonrada girmezse
kardeşim reset atmayı biliyorum anlatmanıza gerek yok bu arada reset atınca modemin şifresi otomatik 12345 olmuyo ttnet oluyo bnde reset atmaktan başka çarem yok mu korkuyom reset attıktan sonradaSen Çok Abartıyosun Reset Olayını Reset Attıkdan Sora Modem Ayarlarına Gırmese Zaten Kımse Reset Atmas Rahat Olabılırsın O Konuda Resetını At Kulannıcı Arayuzune Gır Kullanıcı Adını Sıfersını Yaz Hersey Eskısı Gıbı Olsun No Problem:)
siz bana böyle diyince bende ne dert kaldı ne bişey sağolun arkadaşlar
bu arada benim yaşım 14 sizin merak ettim :d
20 Benım Profıllerde Yazar Bkabılırsın:)
modemim zyxel p 660 hw t1 v2 ben şimdi modemin arayüzüne girip ordan gelişmiş seçeneğinden ya da bakım seçeneğiydi galiba ordaki 8080 yazan yeri 9090 yaptım sonra birden sayfa görüntülenemiyor oldu ve birdaa modemimin arayüzüne giremiyorum şifre yerine bile gelmiyor. adres yerine yazıyorum 192.168.1.1 yazıyorum enterliyorum biraz bekliyor sayfa görüntülenemiyor diyor. acil modeme reset atmayı düşünüyorum yalnız reset attıktan sonrada arayüze girmezse eeee ozaman bende modemi kuramam internete hiç giremem !!http://192.168.1.1:9090 olarak girmeyi denedin mi? port ayarini degistirdikten sonra.
bak ben nerden biliyim onu değiştirince internetin bozulacağını yaşım 14 internette yazıyoduki modem falan yada porttu galiba onun engellenmemesi için o 8080 i silin 9090 yapın dedi bende yaptım
bak ben nerden biliyim onu değiştirince internetin bozulacağını yaşım 14 internette yazıyoduki modem falan yada porttu galiba onun engellenmemesi için o 8080 i silin 9090 yapın dedi bende yaptıEn kolay yol. Modemi resetle daha önce yazildigi gibi sonrada kurulum cd'si geldiyse onu kullanarak internet baglantisini yapilandir. yoksa varsayilan ayarlari kullanarak modemin web arayuzu uzerinden ayarlarini yapabilirsin. Genelde butun modemlerde kurulum sihirbazi var onu kullanirsan daha kolay ve basit bir bicimde ayarlarini yapilandirabilirsin.
arkadaşlar sonunda korkumu yendim ve modeme reseti attım gitti kurdumda modemi sizler bana korkumu yenmemi sağladınız siz olmasanız ben asla modeme reset atmazdım sağolun