Başlangıç Ayarları

nayhki
26-09-2009, 10:18   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Başlangıçta açılan programlar bunlar acaba aralarında hangileri gereksiz ?Hangisini iptal etmeliyim

fasterdem
26-09-2009, 11:13   |  #2  
fasterdem avatarı
Yıllanmış Üye
404 mesaj

En alttaki iki seçeneği ve massengerı kapatabilirsin.Ha bi hatırlatma yapayım massengerı kendi ayarlarından da bu işlemi yapmak mümkün.Burda ek olarak çok P17Helper diye bişi var hiç görmedim bence onu kaldırırsan da bir sıkıntı olmaz hatta ctfmon.exe yide kaldırabilirsin ama çok önermiyorum.Saygılar...

OSMAN BAĞÇEVAN
26-09-2009, 18:43   |  #3  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

MSN yi başta kapatın siz..
sisteminiz geç açılıyorsa bu sorunu internette bulabilirsiniz..xp nin geç kapanması , geç açılması sorunları çok + çözümleri de çok..

Ahmet Ertuğrul
26-09-2009, 23:13   |  #4  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

ctfmon Microsoft Office'le alakalı onu zaten başlangıçtan kaldıramazsın. Kaldırırsın otomatik geri gelir. İnanmıyorsan deneyebilirsin.
Bilgisayarının açılması uzun sürüyorsa messenger'ı kaldır başlangıçtan.
Diğerleri(SiSUSBrg dışında) gerekli gibi görünüyor. (Gözat, tanım ve yayımcı sütünularına bak) Eğer bunlardan herhangi birinin virüs olduğundan şüpheleniyorsan Google'da arattır. Onun ne olduğunu açıklayan bir sürü sayfa gelir. Gerekli mi değil mi, zararlı mı zararsız mı anlarsın.
Bu arada ben ekran kartımla(nvidia) ilgili maddeleri başlangıçtan kaldırdım, kullanmıyorum onları çünkü ama senin ekran kartın ati ve başlangıçta çalışması gerekli mi bilmiyorum.