Arkadaşlar geçen pc çöktü artık windows xp yazısından sonra kara bir ekran geliyordu ve format da atamıyordum sonra dayıma gösterdim bu F11 den ayarlarını yaptı en başta format atmaya başlıyor yarısında hata veriyor dayımda windowsun dosyaları silinmiş o yüzden format atamıyor dedi ve bilgisayarların ilk alındığında yanında bi başlangıç format cd si veriyorlarmış bu cd içinde hiç windows yüklü olmayan harddisklere windows yüklemek içinmiş benden bu cd yi bulmamı istedi nerden bulabilirim acaba ?
Başlangıç Format Cdsi
Arkadaşlar geçen pc çöktü artık windows xp yazısından sonra kara bir ekran geliyordu ve format da atamıyordum sonra dayıma gösterdim bu F11 den ayarlarını yaptı en başta format atmaya başlıyor yarısında hata veriyor dayımda windowsun dosyaları silinmiş o yüzden format atamıyor dedi ve bilgisayarların ilk alındığında yanında bi başlangıç format cd si veriyorlarmış bu cd içinde hiç windows yüklü olmayan harddisklere windows yüklemek içinmiş benden bu cd yi bulmamı istedi nerden bulabilirim acaba ?o senden recovery cd si için söylemiş ama yarısında hata veriyor ise ya hdd sorunlu yada ram diyebilirim !
O CD bilgisayarını ilk alınca verilir içindede ayriyetten bilgisayarına uygun driverlar bulunur internetten bulamazsın ama XP orjinal professional editon internetten indirip CD ye çekip bir deneyebilirsin internette güvenilir bulabileceğinde ayrı bir mesele(çoğu veya hepsi virüslü). Eskiden bir forum vardı orjinal xp o forumda kapandı oraya yöndendirecektim seni.
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
75 mesaj
Windows 7 kuracaktım ama o da benim pc yi kasar diye almadım önce 7 kurup sonra xp ye çevirsem olurmu peki ?