sametkucukciftci sormuş:
arkadaşlar makinem qosmio f50-10g harddisk te sorun vardı zaten d bölümünün yarısına yakın miktarını doldurduktan dosya kopyalayamıyordum neyse bir gün nete filan girdim sonra sekmeleri kapadım filan birden pc dondu kaldı bende mecbur güç düğmesine basılı tutarak kapadım bilgisayarı sonra güvenli modda başlatayım dedim driverları yüklerken takılı kaldı hiç ellemedim inanın yarım saat filan bekledim yok kaldı öyle mecbur yine kapadım açtım bu sefer onarma(önerilir) çıktı tamam onar dedim bu sefer 1 saate aşkın bekledim yine sonuç yok windows is loading files çıkıyor yüklüyor ama bir daha hiçbir şey olmuyor mecbur yine kapadım ondan sonra direk normal başlat dedim microsoft corparition filan yazdı bekledim yine windows başlatılamadı dedi kaldı sonra format atayım dedim f12ledim dvdden başlattım windows is loading files dedi yükledi yine dondu kaldı ben harddiskten şüpheleniyorum sorun szce nedir makine 250 gb harddisk var mesala 320 gb veya 500 gb ,120 gb harddisk taktırabilirmiyim eğer sorun harddiskteyse lütfen cevap verin...
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
makinem qosmio f50-10g
harddisk:250gb
gpu:nvidia 9700m gts
işlemci intel p8400
ram:2gb
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.2.18) Gecko/20110614 Firefox/3.6.18