başlat çubuğu kayboldu.bilgisayar açılınca geliyo ama hemen kayboluyo gene.napabilirim? yardımlarınızı bekliyorum.
başlat çubuğu
sanırım başlat cubugunu kitle özelligini işaretlemişsin
fikir olsun ; explorer hata verdiğinde bende de kaybolurdu . ctrl + alt + del ile görev yöneticisinden uygulamalar >> yeni görev "explorer" yazıp enter . alttaki araç çubuğuna yeninden kavuşur mutlu mesut yaşardım
yok öle bi ok falan çıkmıyo.başlat çubuğunun olduğu yerde boşluk var oraya sağ tıklayamıyorum.
Klavyeden Windows tuşuna bastığında başlat menüsü açılıyor mu?
kardes bendede aynen öyle oldu acilista görünüyo ama daha sonra yerinde yeller esiyor.valla kafayi yedirtti bana,dedim seninlemi ugrasicam aynen yeni format atarsin ve tertemiz.vaktin varsa bosuna cabalama en güzel care format kardesim.
format en son çare olmalı bence sistem geri yükleme yapmayı dene
bilgisayarnda virüs,spy fln olablr system restore yap bi bde klavyede windows tuşna bastıında açlmıosa format at derim:D
Eger bilgisayarında Objectdock yukluyse o programın vardı boyle bi seceneği onu kapatarak halledebilirsin.
schamankardes bendede aynen öyle oldu acilista görünüyo ama daha sonra yerinde yeller esiyor.valla kafayi yedirtti bana,dedim seninlemi ugrasicam aynen yeni format atarsin ve tertemiz.vaktin varsa bosuna cabalama en güzel care format kardesim.Yuh yani bu kadar da olmaz. Kardeşim bilmiyosanız atlamayın. Bu forum sorunlara çare aramak için kurulmuş. Bizler çare bulmaz için uğraşmayacaksak forumun başına yazsınlar: derdinizin çaresi burada bulunamaz siz en iyisi format atın diye...
bu arada eğer sorunun ne zaman başladığını hatırlıyorsan o tarihten daha önce bir tarihe sistem geri yükleme yapman sorununu halledecektir. Ancak geri yükleme yaparken masaüstünde özel belgeni bırakma silinir...(mp3, exe dosyası gibi...)
Ufuks kardeşim çok sağol.senin dediğin gibiymiş. Bilgi olsun diye söylüyorum: 'Dock contents' sekmesi altında 'The windows taskbar' yazısı altındaki kutucuğun işaretini kaldırınca başlat çubuğu geri geldi. Tekrar sağol.