Başın göğe erdi afferinn sana
Bu kadar kişi gereksiz demiş sen hala kendi havandasın çok işe yarayan bir şey olsa
burada 2 sene evvel yayınlayan bu yazıyı yüzlerce kişi kopyala yapıştır yapardı sağda solda yayınlardı ama google da da aradığında görebileceğin üzere pek rağbet olmamış.
Arkadaşım verdiğin bu ipucu senin işine yarıyor olabilir ama "
normal" bir kullanıcının asla ihtiyaç duymayacağı bir bilgi ve
tamamen gereksiz...Bu arada flood yapmak forum kurallarına aykırıdır ve flood yaptığınız mesaj tarafımdanşikayet edilmiş
Onlara göre gereksiz olabilir..Ama benim için gerekli olduğunu anlattım..Hava konusuna gelince , hangi mesajımda hava var ben anlamadım bir türlü ?
Gereksizse bu tarz programlar v.s. düşünen birisi için şunu söyleyebilirim ;
o adamın burada ne işi var..Gitsin gerekli işleri, gereken bilgileri ve önemli işleri yapsın..Ve konuyu da baltalamasın öle değil mi sencede ?
Gelelim linke ;
Verdiğin linki görmedim daha önce..Sanırım görmem de gerekmiyor..2 sene önce Windows Vista'ya rağbet vardı da , bu programamı rağbet olmasını bekliyorsun ?
Normal yada anormal..Bu forumda ben çok anormal de normal de konular gördüm , ne oldu en sonunda ?
Hiç birşey..Ne olmasını bekliyorduk ? Hiç birşey...Peki asıl soru ;
Kendinize göre gereksiz bulduğunuz konuların hepsine bir mesaj yazmak gerekli midir ?
Forumda da size göre anormal , başkasına göre normal yazılar olabilir..Örnek ;
En iyi virüs programı ?
Bu konu bana göre anormal..Ama gel gör ki o konu başlığına yazılan mesajlara göre o konunun gayet yararlı bir konu olduğunu anlıyorum...Sanımı şimdi ki konumda sana göre anormal..O zaman ne yapacaksın biliyor musun ?
Bakıcaksın geçmiş mesajlarıma..O benim anormal dediğim konulara ben mesaj yazmışmıyım , yazmamış mıyım..O na göre de buraya bana yazacaksın..
Flood'u silebilirler, şikayet ederler v.s. Beni pek ilgilendirmiyor açıkcası..Şikayetinizi yöneticiler görür , uygun olanı yapar..Karışmamak daha iyi..