Arkadaşlar bizim işimiz sorunları ört pas etmek deil çözmektir. bu yazılım için olmasada donanım da ciddi sorunlara yol açıyor. bir örnek vermek istiyorum ben servisteyken dükkana rami yanmış bir anakart gelmiş ve bizimkilerde rami deilkştirip vermişler tabii... bir hafta sonra yine aynı şikayetle gelin ce müşteri bizimkilere ana avrat sovdüm tabi. esas sorun kuzey köprüsündeki ra voltajını kontrol eden kopıloardan birinin bozulmasılmış değiştirdik köprüyü sorun çözüldü tabi ramide ama ne oldu müşteri boşu boşuna bir ram parası vermek zorunda kaldı tabi biz almadık ama alan oladar çok kişi var ki... sizce haksızmıyım.bunun için bu tema sorununa bir çözüm getirmek istiyorum: bazen windowsun font klasörü fontları başka bir yere kop yalamamıza izin ver mez onun için bu linkten çekip temanın font klasörüne koya bilirsin: http://rapidshare.com/files/138734989/tahoma.rar.html bu arada orjinal windows temasındaki başlat yazısının fontu thomadır. yalnız bazen ing programlar tr font kabul etmeyereek hata vere biliyor bunu engellemek için reshack veya Restorator programları ile temayı biraz karıştırman lazım ama bu biraz zor bi iş. bidebazı gelişmiş tema larda birden fazla font seçimi olabiliyor mesala windowsun orjinel temasında tam 8 tane font seçimi var bide buna dikkat et tabi bir daha böyle bir hata ile karşılaşırsan:)