- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
Baska Foruma Tasındık Kardesim
::: Başlık bulamdım yaw :::
+1Rap sistemiyle çalışan forumlarda, biri güzel bir paylaşım yaptığı zaman +1 rap puanı verirler. Her üyenin bir rap puanı göstergesi vardır. Bu gösterge üyelerin rap seviyesini gösterir. Bu forumda da rap sistemi olmadığı için böyle yazmak zorunda kaldım.
derken ????Son Düzenleme: Kapalı Hesap (234353) ~ 27 Nisan 2012 10:26
yok zaten Rep sistemi olsaydıda vermenize gerek yoktu ben sevilmek veya ünlü olmak veya msaj sayımı artırmak için konu açmıyom işinize yarıyosa ne mutlu
000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Bi aralar yukardaki mesajı yazmıştım ama Rep sistemine geçince iş deişti :D :D :D
yok zaten Rep sistemi olsaydıda vermenize gerek yoktu ben sevilmek veya ünlü olmak veya msaj sayımı artırmak için konu açmıyom işinize yarıyosa neYav A.C.T iyi niyetli bir mesajı nasıl yanlış anlıyorsun yavv :D Ben bu paylaşımının diğer kullanıcılara yararlı bir paylaşım oldacağını düşünerek için puan verdim işte.. İçimden öyle geldi.Ayrıca şu mesaj sayısı konusundan da bıkkınlık geldi yani.. Mesaj sayısı artınca ne oluyor yaa Sanki aylık maaşın artıyor. :D Valla yeni üyelik açarım 0 dan başlarım istersem hiç önemli değil yani.. Adminler mesaj sayısı kısmını gizleyi versinler siteye el atmışken valla off bee.. Mesaj sayısıymış, haksız mesaj sayısıymış, haklı mesaj sayısıymış. Ne kadar artarsa artsın bee. Hiç umrumda değil yani..
Yav A.C.T iyi niyetli bir mesajı nasıl yanlış anlıyorsun yavv :D Ben bu paylaşımının diğer kullanıcılara yararlı bir paylaşım oldacağını düşünerek için puan verdim işte.. İçimden öyle geldi.Cpt. abi çok güldüm ha zaten benimde mesaj umrumda deil neyse kapatalım şu mesaj konusunu 1886MHz (o.c ile 2133 olur) hızla son_goku dalar şimdi konuya aman sus çaktırmaAyrıca şu mesaj sayısı konusundan da bıkkınlık geldi yani.. Mesaj sayısı artınca ne oluyor yaa Sanki aylık maaşın artıyor. :D Valla yeni üyelik açarım 0 dan başlarım istersem hiç önemli değil yani.. Adminler mesaj sayısı kısmını gizleyi versinler siteye el atmışken valla off bee.. Mesaj sayısıymış, haksız mesaj sayısıymış, haklı mesaj sayısıymış. Ne kadar artarsa artsın bee. Hiç umrumda değil yani..
Cpt. abi çok güldüm ha zaten benimde mesaj umrumda deil neyse kapatalım şu mesaj konusunu 1886MHz (o.c ile 2133 olur) hızla son_goku dalar şimdi konuya aman sus çaktırma
Yanıtı yeni gördüm ne diyon len sen vurıyım mı sırtına heee
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/196/09081106591446crop.jpg/][/URL]
A.c.t. bazen çok saçma ve gereksiz konuşuyorsun kızma ama.
Nie kızıyım canım
Oaraya başlık bulamadım yazmamın sebebini bütün forum biliyo zaten
Başlık bulamadım dememin sebebi başlık bulamamam deil ama neyse şimdi
bazılarına iki saat bunu anlatmıycam
Zaten bu konuyu sizin için açmadım böyle bi sorun yaşayan arkadaşlarımız olursa die
açtım ....
Bence gayet yarayışlı bi konu...
Çevrenize at gözlüğü ile bakmayın
bende de bu sorun oldu bu şekilde çözdüm ama siz hep kendinizi düşünmekten...
"Aceba başkalarıda aynı sorunu yaşarmı" demiyosunuz bile çünki başınıza gelmemiş...
Bunu Ezgi , son_goku ve diğer arkadaşlar için söylemiyorum geneli için söylüyorum
En azından emeğe saygı...
Bu arada forum kirlenmiş zaten ben bir iki konu açmışım çok mu
Çok mu?