OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
37 mesaj
EN İYİ BASSLI MÜZİKLER HANGİLERİ ? Z-906 için
EN İYİ BASSLI MÜZİKLER HANGİLERİ ? Z-906 için
o müziği biliyom pek güzel değil 6 mafia Late Night Tip gibi varmı ???
Nazlı ÖKSÜZ ve Okan Murat ÖZTÜRK.. Germir bağları.
35 Hz fundamantel frekanslı enstruman var.
Aha bak spektrumunu gör.
[URL=http://img51.imageshack.us/i/germir.jpg/][/URL]
6 Mafia Late Night Tip bir dinle derim arasındaki farka bak ses sistemin nedir senin ? bass kaç watt?
6 Mafia Late Night Tip bir dinle derim arasındaki farka bak ses sistemin nedir senin ? bass kaç watt?Benim ses sistemim 2 X 40 Watt Virtual surround sistem. Piyasa tabiri ile 4000 Watt.
Sub bass sistemi ise 80 Watt SP Bass reflex sistem. 20 Hz
Binada en az düzeyde bile açtığımda ses yoğun olduğu için duyulmaktadır. Bu yüzden woofer ı devre dışı bıraktım.
Bir ara misafirlerimden birisi ne güzel ses diyerek sesi sonuna kadar açınca komşular deprem oluyo diye dışarı fırlamışlardı :D
ses siteminin markası yokmu 4000 watt toplam güçtür ..subwoofer??? ne kadar? 30 hz altı oluyor
ses siteminin markası yokmu 4000 watt toplam güçtür ..subwoofer??? ne kadar? 30 hz altıSes sistemim subwoofer dahil özel olarak kendi yapmış olduğum cihazlar.
Subwoofer verebildiği frekanslar 20 HZ ten 120 HZ e kadar lineer. Bu demektir ki insan kulağının duyabileceği en düşük frekansları bile verebiliyor. Piyasada bu tür cihazlar amatör seviyede bulunmaz. Profesyonel seviyede vardır ki bunlar da çok pahalıdır.
söylersen belki bizde yaparbiliriz
söylersen belki bizde:)))
Teknik bilgin ve elektronik deneyimin varsa tüm sistemimin şemasını bile verebilirim. Helali hoş olsun.
Yanlız belirtmeliyim ki sadece amplifikatör için en az 1000 doları gözden çıkartmalısın. Hoş böyle bir amplifikatör piyasada 5000 euro kadar ama olsun.
NAD amplifikatörleri bi incele netten.
:)))Abim o şemayı bana verirmisin rica etsem ben az çok anlıyorum elektrik devrelerinden televizyon,müzik seti gibi cihazların devrelerini ölçüp bozuk olanı bulabiliyorum bunuda yaparım galiba
Teknik bilgin ve elektronik deneyimin varsa tüm sistemimin şemasını bile verebilirim. Helali hoş olsun.
Yanlız belirtmeliyim ki sadece amplifikatör için en az 1000 doları gözden çıkartmalısın. Hoş böyle bir amplifikatör piyasada 5000 euro kadar ama olsun.
NAD amplifikatörleri bi incele netten.
Abim o şemayı bana verirmisin rica etsem ben az çok anlıyorum elektrik devrelerinden televizyon,müzik seti gibi cihazların devrelerini ölçüp bozuk olanı bulabiliyorum bunuda yaparımVereyim vermesine de azçok anlayanlarım yapabileceği birşey değil.
Kalibrasyon için kullanacağın aletler bile bi dünya para.
Elinde osilaskop, Audio signal generatör. Dbm metre olmadan ayarları yapamazsın.